F06 Mitt

F06 Mitt
Fotbollsglädje i fokus!

Vi är en grupp på 30 tjejer och 7 ledare - en sammanslagning av Helenelund/Viby/Sollentunavallen från januari 2019.

Vi tränar 3 ggr i veckan:

  1. Måndagar på NIP 17.45 (samling 17.30)
  2. Onsdagar 20.15-21.30 på Helenelunds IP (samling 20.00)
  3. Torsdagar 19-20.15 på Helenelunds IP (samling 18.45) . På torsdagar kör vi också målvaktsträning del av tiden.

Utöver våra träningar spelar vi i Sanktan med två lag som vi kör själva, samt ett gemensamt med våra klubbsystrar i F06 Vaxmora. Dessutom spelar vi olika cuper och träningsmatcher under året. Vi erbjuder extra målvaktsträningar och under 2019 också förberedande akademiträning för de tjejer som nått längst i sin fotbollsutveckling.

Följ oss gärna på Instagram; @sollentunafk_f06mitt


Vill du provträna med oss eller komma i kontakt så hör av dig till:

Huvudtränare Harold op Het Veld på tel 072-7339571 alt harold@ophetveld.se

Lagledare Carina Bredow på tel 0708-322212 alt Carina.bredow@yahoo.se

Md lagaktivitet
Fredag 18 januari hade vi vår första lagaktivitet för det sammanslagna Helenelund/ViVa och 32 av 35 tjejer var på plats. Stämningen var på topp hela kvällen med diverse teambuildingövningar, music quiz och pizza. Jättekul att se tjejerna interagera så bra och slutgiltiga beviset på det måste vara den nya Snapchatgruppen med samtliga spelare! Tack för en kul kväll tjejer!

Supercenter soccer i Enebyberg

Vi hade glädjen som ett av få fotbollslag få besöka nya Supercenter Soccer i Enebyberg för en prova-på träning. Supercenter är helt unikt med 4 inglasade träningsplaner och hög teknologi såsom Iconring och Presision Wall. Vi gjorde övningar, spelade match och provade på alla faciliteter under en timme (som drog ut på tiden....) En helt fantastisk kväll på Supercenter med deras kunniga personal samt instruktörer från MFootballSchool. Värt ett (flera) besök av alla lag! Tack till August och Richard för bra genomfört pass!

Gothia summering

22 jul, 2019
Sm square gothia
Vi hade en fantastisk vecka i Göteborg där vi deltog i Gothia med 8 tjejer från F06 Mitt och 4 tjejer från F06 Vaxmora. Inför resan visste vi att vi hamnat i en tuff grupp med IFK Göteborg och ett av de sponsrade SKF lagen. Vi inledde gruppspelet starkt med två matcher första dagen som vi vann ganska bekvämt, 5 gjorda mål och 1 insläppt. Andra dagen hade vi våra tuffaste matcher där vi som väntat förlorade mot IFK Göteborg i första matchen på morgonen. Vi var nervösa och visste att de var ett nummer för stora för oss och det visade sig också i spelet där vi inte alls kom upp i normal nivå. När vi på eftermiddagen hade sista gruppspelsmatchen mot SKF India så var avgörandet i våra egna händer. Matchen stod och vägde länge och indiskorna tjongade mycket boll och vi blev stressade och började göra samma sak. I 39 minuten gick bollen till slut in, och även en boll in i 43 minuten. Vi hade gjort det som vi trodde var omöjligt, vi slutade som gruppspelstvåa och gick till A-slutspel! Vi lottades mot FC Rosengård och hade en riktig tidig match på morgonen. Uppladdning bestod av inställt Lisebergsbesök och ett försök att sova riktigt tidigt (vilket gick sådär....). Vi har svårt att tagga till i matchen och vi är tagna av allvaret med "vinna eller försvinna" match och återigen så lyser nerverna igenom och vi presterar en bit under vår nivå medan Rosengård är skickliga och rullar boll. Rosengård vinner matchen med 2-0 vilket var rättvist, och de kom även en bit till i slutspelet efter att de besegrat oss. Vi hann med lite bad, titta på andra SFK matcher, många timmar på Liseberg efter att vi åkt ut och varje kväll spelades fotboll på skolan vi bodde på. Det var en fantastisk vecka som bjöd på fint väder, rolig fotboll, riktigt bra skolboende och en stor laggemenskap som leddes av vår kapten för cupen Hilda. En upplevelse som man kommer att komma ihåg för livet helt enkelt.

Alla till Vallen!

19 aug, 2019
Sm square img 6130
Nu på onsdag 21:a augusti spelas Svenska Cupen på Vallen. SFK möter Degerfors IF från Superettan i 2:a omgången, avspark kl.18.30. Vi uppmanar alla trupper i klubben att ta sig till Vallen och stötta vårt herrlag i jakten på en gruppspelsplats i Svenska Cupen till våren, och då förhoppningsvis mot ett allsvenskt Stockholmslag. Låt oss tillsammans sikta på att slå vårt publikrekord på ca:1500 besökare.Forza SFK! ** Ledare och spelare i SFK-kläder går in utan kostnad **
Md f06 mitt lagfoto
Truppen 2019
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub