F06 Mitt

F06 Mitt
Fotbollsglädje i fokus!

Vi är en grupp på 33 tjejer och 8 ledare 2019 - en sammanslagning av Helenelund/Viby/Sollentunavallen.

Under inomhussäsong så kör vi träning i Sollentunahallen måndagar 16.30-17.45 samt torsdagar (varierande tider) fys/inomhusfotboll i gympasal. Under utomhussäsongen tränar vi 3 ggr i veckan, måndag/onsdag/torsdag på NIP och HIP.

Utöver våra träningar spelar vi i Sanktan med två lag som vi kör själva, samt ett gemensamt med våra klubbsystrar i F06 Vaxmora. Dessutom spelar vi olika cuper och träningsmatcher under året. Vi erbjuder extra målvaktsträningar och under 2019 också förberedande akademiträning för de tjejer som nått längst i sin fotbollsutveckling.

Följ oss gärna på Instagram; @sollentunafk_f06mitt


Vill du provträna med oss eller komma i kontakt så hör av dig till:

Huvudtränare Harold op Het Veld på tel 072-7339571 alt harold@ophetveld.se

Lagledare Carina Bredow på tel 0708-322212 alt Carina.bredow@yahoo.se

Md lagaktivitet
Fredag 18 januari hade vi vår första lagaktivitet för det sammanslagna Helenelund/ViVa och 32 av 35 tjejer var på plats. Stämningen var på topp hela kvällen med diverse teambuildingövningar, music quiz och pizza. Jättekul att se tjejerna interagera så bra och slutgiltiga beviset på det måste vara den nya Snapchatgruppen med samtliga spelare! Tack för en kul kväll tjejer!

Supercenter soccer i Enebyberg

Vi hade glädjen som ett av få fotbollslag få besöka nya Supercenter Soccer i Enebyberg för en prova-på träning. Supercenter är helt unikt med 4 inglasade träningsplaner och hög teknologi såsom Iconring och Presision Wall. Vi gjorde övningar, spelade match och provade på alla faciliteter under en timme (som drog ut på tiden....) En helt fantastisk kväll på Supercenter med deras kunniga personal samt instruktörer från MFootballSchool. Värt ett (flera) besök av alla lag! Tack till August och Richard för bra genomfört pass!

Md f06 helenelund
F06 Helenelund 2018 - ny lagbild för F06 Mitt kommer 2019
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub