F08 TegelVallen

Välkomna till Flickor 2008 TegelVallen!

Vi är ett gäng tjejer födda 2008 som tränar tillsammans. Under 2018 och 2019 har vi spelat cupspel i St Erikscupen och därmed spelat matcher med 7-mannalag!!! Utvecklingen är enorm och spelarglädjen är stor. I vår väntar en massa roliga cuper, matcher och träningar. Heja TegelVallen!!!


Välkommen att prova på, börja träna och spela matcher med oss - vi har jättekul tillsammans!

Kontakta Helena Levin (se hennes kontaktuppgifter till höger) så får ni alla information ni behöver för att prova på eller börja träna med Sollentunas roligaste tjejlag!!!

I dag var det bortamatch mot Kista. Härligt väder och en riktigt härlig match :)

20190518

Md borta mot kista 190518

I tisdags (20190402) fick tjejerna i laget träffa damlandslaget OCH träna med dem!!! Se nedan bilder fram sammankomsten :)

Md lagbild 2
Md lagbild
Md presentationer
Md lyssnar
Md titta och l r
Md tips och trix
Md surr
Md tackar  1
Efter ett intensivt träningsläger fredag till lördag avslutade de, på söndag förmiddag, träningshelgen med träningsmatcher i snöblandat regn på Helenelunds IP. Starkt jobbat tjejer!!!
Md tackar personligen
Md eftersnack
Md 13dagscupen 2019
Här är laget som spelade 13-dagscupen i Åkerberga. Vilken stämning det var!!! :)

Nu har vi kommit igång med Sponsorhuset för att generera pengar till lagkassan. Över 500 företag är anslutna till Sponsorhuset så ska du handla via nätet så skulle det vara perfekt om du kunde gå via Sponsorhuset. För varje köp som görs via sponsorhuset får du rabatt och vi får pengar till F08 Vallens lagkassa. Det är enkelt att komma igång!! Gå igenom detta när du sitter vid en dator:

1. Börja med att titta på denna film: http://www.youtube.com/watch?v=99uPMEnDZiM

2. Registrera dig sedan som medlem via denna länk: www.sponsorhuset.se/sollentunafkf08vallen/bli-medlem

3. Besök sedan denna sida från en dator med Chrome som webbläsare och aktivera Handla Smart: www.sponsorhuset.se/sollentunafkf08vallen/hs

OBS - har du inte Chrome kan du ladda ner webbläsaren här: http://www.google.se/chrome/browser/desktop/

När du är klar med ovanstående så är det bara att handla :-) Tipsa gärna släkt och vänner så kan även de bidra!!!

Huvudtränare:
Helena Levin
0705-799779

Ny profilguide 2017Tidigare i år förlängde Sollentuna FK samarbetet med adidas och Stadium. Till nästa säsong kommer en profilguide med en hel del nyheter för både spelare och ledare. Läs mer här om produkterna och förändringarna. Läs mer

Insamling medaljerOrganisationen Futebol dá força (FDF), som genom fotboll stärker tjejers rättigheter och möjligheter, som vi samarbetar med här hemma behöver nu vår hjälp i Mocambique. Swisha 10 kr eller mer för att ge varje spelare en medalj. Läs mer

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub