F16-19

Välkommen till F16/19

Denna trupp kommer ledas av huvudtränare Artem Brusentsov tillsammans med två assisterande tränare samt lagledare under säsongen 2021.

Vi kommer att träna 3 gånger i veckan samt under vintertiden köra en del futsal och en massa styrketräning samt konditionsträning. Vi har en egen styrketränare som kommer köra pass med vårat lag 3x gånger i veckan så länge vi inte är i säsongen samt när väl seriespel drar igång så fortsätter vi med fysen mer för att underhålla kroppen och hålla oss friska och redo för nästa utmaning.

Träningsläger runt påsktiden samt cup spel är också något att förvänta sig. Vi kommer att spela både Div 2 och Div 3 i sanktan säsongen 2021. Div 2 laget är kommer att bestå av spelare som är sugna på att kanske ta nästa kliv uppåt inom föreningen då vi har ett bra samarbete tillsammans med F17 Akademi samt F19 Akademi.

Är du intresserad av vårt lag så kontakta vår sportchef samt tränare:

Louise Schillgard på lollo@sollentunafk.se

Artem Brusentsov på artem.brusentsov@hotmail.com

Välkommen Artem!

11 nov, 2019
Intervju med nya huvudtränaren! Läs mer

Damerna i serieledning efter sex raka segrar

2 jul, 2021
Sm square 1625200313781
Efter sex omgångar har damerna bärgat full pott, det vill säga 18 poäng. Nu får de lite välbehövlig ledighet innan säsongen drar igång igen. Vi har intervjuat huvudtränare Steven Payne för ett par kommentarer om säsongsinledningen och dess fortsättning. Läs mer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub