Naprapat

Md loggarehab

Nu är bokningen öppen för 2018. Boka ditt naprapatbesök här.

Sollentuna FK har under säsongen 2018 ett samarbete med Rehabteamet. Samarbetet innebär att naprapat från Rehabteamet finns på plats på Edsbergs sportfält 1 gång i veckan med öppen bokning för våra spelare. Behandlingstillfällena är 15 minuter långa och kostar spelaren 150 kr. Tanken med detta är att på ett enkelt sätt koppla ihop spelare med naprapat och få utlåtande och behandling vid skada. Betalning görs via swish eller faktura.

Behöver spelaren efter detta mer behandling kan spelaren boka ytterligare behandlingstillfälle med naprapat från Rehabteamet och då få 20 % rabatt på ordinarie pris.

I ett första skede är naprapat på plats måndagar Edsbergs sportfält kl 16.00 - 17.30. Naprapaten kommer vara i klubbrummet, rummet mellan cafeterian och omklädningsrummen.

Observera att detta är till för spelare i Sollentuna FK, vi förbehåller oss rätten att neka behandling för personer som inte är medlemmar i Sollentuna FK. Ansvarig för detta från föreningens sida är klubbchef mikael.thorstensson@sollentunafk.se.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub