Matcher & Sanktan

Här under hittar ni information om matcher, huvudsakligen Sanktan, inför kommande säsong.

Matchflyttar

Matchändringar i Sanktan görs enligt StFF:s regler. Matchändringar är kostnadsfria fram till 8/4, därefter tar förbundet en avgift beroende på hur tätt in på matchen flytten görs.

Observera att det är onödigt att göra en matchflytt för höstmatcher under perioden 9/4-24/6 då detta kostar 200 kr. Mellan 25/6 och 6/8 görs matchflyttar kostnadsfritt. Ha gärna som målbild att alla matchflyttar för hela 2018 görs innan 9/4. Matchändringsavgift bekostar lagen själva via sina lagkonton. Läs mer här om matchändringsreglerna från StFF.

Sollentuna FK har interna riktlinjer för att underlätta arbetet med matchflyttar för lagledare, tränare samt kansli. Här under kan ni läsa hur den interna policyn för matchflyttar samt ladda ner en mall för att sammanställa matchflyttar.

OBS! Kom ihåg att det absolut bästa är att ni spelar på av StFF utsatt datum och tid för att bespara er själva samt kansliet arbete med onödiga matchflyttar.

  1. Lagledare stämmer av med motståndare om matchen kan flyttas och hittar lämpliga datum.
  2. Lagledare letar fram lediga tider i StFF:s schema per anläggning (se länkar nedan) där alla kommande matcher finns. Hittar ni en ledig tid jämför ni även med schemafunktionen i MyClub. Är tiden tom/ledig i MyClub och StFF betyder det att den är ledig och att ni i steg 3 kan ansöka om den tiden. När det gäller tider Fotbollshallen, Vaxmora BP och Sollentuna vallen måste man även kolla kommunens bokningsschema för ledig tid.
  3. Lagledare fyller i matcher de önskar flytta i denna Excel-mall och skickar till christian.greus@sollentunafk.se.
  4. Kansliet bekräftar att tiderna finns lediga samt preliminärbokar dessa i MyClub.
  5. Lagledare ansvarar för att matchflytt genomförs enligt StFF:s riktlinjer, läs här (http://www.stff.se/tavling-domare/st-eriks-cupen/m...).
  6. När matchen officiellt flyttas av StFF kommuniceras detta automatiskt till kansliet via mail från StFF. Kansliet tar då bort den preliminära matchbokningen i MyClub och schemafunktionen blir på så vis tom och StFF:s lista gäller.


Förändring till 2018

Den förändring som sker till 2018 är att vi i utgångsläget inte lägger in alla matcher i MyClub. Anledningen till det är att detta är ett enormt administrativt arbete där information från StFF kopieras över till MyClub för hand och där informationen snabbt blir ouppdaterad. MyClubs schemafunktion kommer alltså se väldigt tom/ledig ut under helger. En ledig tid behöver alltså jämföras med StFF:s lista över matcher, först när det är ledigt i båda är tiden ledig att boka.

Vi kommer boka in preliminära matchflyttar i MyClub för att undvika att flera lag får ok från chefstränare att flytta till samma tid. Vi kommer även boka in ev. träningar, träningsmatcher, cuper och andra event i schemafunktionen för att kunna se dessa och inte dubbelboka matcher med andra arrangemang.


Dokument

Intern mall för matchflyttar - Excelfil (används enbart som kommunikation inom SFK, mellan lagledare och kansli)

StFF:s blankett för matchändring - Wordfil (används till StFF för att formellt flytta en match)


Kommande matcher per anläggning

Helenelunds IP (http://www.stff.se/kommun-anlaggning/anlaggningsre...)

Norrvikens IP (http://www.stff.se/kommun-anlaggning/anlaggningsre...)

Edsbergs sportfält (http://www.stff.se/kommun-anlaggning/anlaggningsre...)

Kärrdals BP (http://www.stff.se/kommun-anlaggning/anlaggningsre...)

Sollentunavallen (http://www.stff.se/kommun-anlaggning/anlaggningsre...)

Vaxmora (http://www.stff.se/kommun-anlaggning/anlaggningsre...)

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub