P04 Helenelund

S:t Erikscupen

Säsongen 2019 spelar Lunden Boys med ett 11-mannalag i Sanktans division 3B. Matcherna ligger som vanligt på lör- och söndagar och finns i lagets kalender.

Eftersom vi den här säsongen endast har ett lag med i Sanktan, innebär det att alla spelare inte kommer få kallelse till match varje vecka. Ett urval måste göras. Vilka som kallas kommer främst bero på träningsnärvaro veckan innan, där vi tycker det är rimligt att man tränar i alla fall två av tre gånger per vecka. Vet ni att någon träning alltid krockar med annan aktivitet, så är det bra om ni säger till. Att ha flera olika aktiviteter ser vi även i år som något positivt.

Kallelse till match kommer skickas ut senast söndag för nästkommande helg och det är viktigt att man svarar så snabbt som möjligt, dock senast onsdag. Uteblivet svar räknas då som ett nej, men man bör för den saken skull inte låta bli att svara.

Samling är 1tim innan för både hemma- och bortamatcher. Notera att det vid bortamatch är det samling direkt på plats!

Precis som vanligt när det gäller Lunden Boys, så är det inte heller i år resultatet som är det viktiga utan prestationen. Och att vi har grymt kul ute på planen!

Md p04 helenelund
LUNDEN BOYS - EN LITEN DEL AV SFK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub