Herrlag division 1

Sollentunavallen & biljetter

Md 160521 panorama

Sollentunavallen

Sollentuna FK spelar sina hemmamatcher i division 1 norra på den fantastiskt vackra Sollentunavallen. Vallen har två fotbollsplaner under sommarsäsongen, där herrlagets matcher spelas på naturgräset, omsluten av de karakteristiska blåa löparbanorna. Kombinera din matchupplevelse med en promenad längs Edsvikens vatten och ett besök i slottsparken vid Edsbergs slott.

Biljetter

Sollentuna FK tar 100 kr i entré vid våra hemmamatcher. Fritt inträde för barn och ungdomar upp till 16 år samt för Sollentuna FK-ledare i klubbkläder. Biljetter löses på plats, arenan rymmer cirka 4500 personer så det ska mycket till om ni inte får sittplats. Sittplatser finns på båda långsidorna, den stora läktaren är till för er som vill njuta av solen och komma lite högre upp medan pessimister som tror på regn kan använda den motsatta läktaren med tak. Vi kan tyvärr enbart erbjuda havsutsikt på den stora läktaren.

Ta er hit

  • Det absolut bästa, för både själ och miljö, är att promenera eller cykla till Vallen. Entréer finns från både väster (övre entrén mot Sollentuna C) eller öster (nedre entrén mot Edsviken).
  • Näst bäst är att använda vår fantastiska skattefinansierade kollektivtrafik. Pendeltåget stannar vid Sollentuna station (centrum) och därifrån är det enbart 926 meter till Vallen. Vill man spara krafterna kan man ta en uppsjö av bussar från Sollentuna station och gå av vid station Sollentunavallen.
  • Bil går givetvis också bra om den är skattad och besiktigad. Den kan ni parkera vid båda entréerna, lämna inte värdesaker eller glass i bilen.
  • Finns det ändra färdsätt till Vallen tar vi gärna emot tips om detta!

Regler och förordningar

  • Oavsett vilket lag du hejar på (Sollentuna FK är ett föredra) vill vi att du har ett vårdat språk och respekt för alla inblandade spelare, ledare och domare. Vi har nog aldrig behövt avvisa någon från Sollentunavallen, vi vill väldigt ogärna göra det men vi kommer göra det om du inte uppför dig.
  • Nu när vi spelar i division 1 är allting lite mer ordning och reda. Som publik får du givetvis njuta av hela vår fina idrottsplats men innan, under och efter match får du inte vara innanför löparbanorna och givetvis inte på planen. Detta gäller 60 minuter innan match och 30 minuter efter. Detsamma gäller omklädningsrum och andra ytor som vi använder till lagen, domare och matchfunktionärer. Om någon frågar dig efter ackreditering (ett gammalt svensk ord som betyder plastbricka) vill vi att du visar upp denna.
  • Fotboll är kul tycker vi, vi hoppas du också tycker det!

Bortafans

  • Det är på förhand svårt att veta vilka lag som har bortafans men visar det sig att ni har behov av ett gemensamt utrymme på läktaren där ni kan heja, vifta med flaggor och umgås hjälper vi gärna till med detta. Maila till vår klubbchef mikael.thorstensson@sollentunafk.se innan matchen.

Välkomna till Vallen säsongen 2018!

Md vallen 2017 skiss
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub