Övningsbank

Sollentuna FK har under tidigare säsonger haft en övningsbank för åldrarna 7 till 12 år. Då vi i nuläget anser att materialet är ouppdaterat har vi valt att plocka bort dessa program.

Knattefotbollsskolan

För Knattefotbollsskolan 6-7 år har vi standardiserade pass som alla ungdomsledare ska använda sig av. Dessa pass är framtagna för att på bästa möjliga sätt möta 6-7 åringar och skapa en jämlik och enhetlig Knattefotbollsskola i hela Sollentuna. Dessa pass går även bra att använda vid 8 år med passningen att vissa av övningsvalen behöver progression och utvecklas beroende på spelarnas utveckling. Är du en ledare som känner att du vill ha tryggheten av helt färdigritade pass är dock dessa en strålande början.

Träningspassen för Knattefotbollsskolan (tio stycken totalt) får ni via mail till mikael.thorstensson@sollentunafk.se. Nedan ser ni ett exempel på ett träningspass och hur de är designade.

8-19 år

Från och med lagverksamheten rekommenderar vi Svenska Fotbollförbundets spelarutbildningsplan och deras övningsbank som innehåller exempelövningar för de olika åldersspannen och indelat i färdighets- och spelövningar utifrån spelets skeenden. Skapar ni en inloggning kan ni här också ta del av fler övningar och innehåll när ni går C-diplom eller andra tränarkurser i SvFF:s regi.

Övningsbank SvFF

Har ni frågor om övningsval och träningsinnehåll, kontakta er ansvariga chefstränare.

Md sk rmavbild 2018 08 03 kl. 16.44.59
Besök vår nya webbshop på sollentunafkshop.se

Besök vår nya webbshop på sollentunafkshop.se

Md vi rsollentunamindre
Md attundaekonomilogo
Md kontakta kansliet
Md sk rmavbild 2014 08 20 kl. 16.17.04
Md sk rmavbild 2015 04 15 kl. 11.00.55
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub