#viärsollentuna

Som företag kan ni göra skillnad
CSR-initiativet #viärsollentuna är initierat av Sollentuna Fotbollsklubb under våren 2018. Syftet med initiativet är att förbättra närmiljön och hjälpa barn, ungdomar och vuxna att finna livsglädje, delaktighet och möjlighet att aktivera sig både på och utanför fotbollsplanen i Sollentuna. Tillsammans med engagerade företag vill vi stötta i kampen mot utanförskap, ohälsa, otrygghet. Vårt första insamlingsprojekt och även startskottet för #viärsollentuna är tillägnad Sollentuna Kvinnojour.

Unik möjlighet att engagera sig lokalt
Företag med etablering eller anknytning till Sollentuna har en unik möjlighet att bli "Ambassadör" för CSR-initiativet #viärsollentuna alternativt "Fadder" för ett specifikt insamlingsprojekt tillsammans med Sollentuna FK. Vi söker hela tiden "Ambassadörer" och "Faddrar" som vill bidra ekonomiskt och stötta i olika former.

Kontakt oss
Vill du veta mer om #viärsollentuna och hur ditt företag kan göra skillnad? Kontakta Christian Colmenius, marknadsansvarig Sollentuna FK för mer information. christian.colmenius@solllentunafk.se


Md sk rmavbild 2018 08 03 kl. 16.44.59
Besök vår nya webbshop på sollentunafkshop.se

Besök vår nya webbshop på sollentunafkshop.se

Md vi rsollentunamindre
Md attundaekonomilogo
Md kontakta kansliet
Md sk rmavbild 2014 08 20 kl. 16.17.04
Md sk rmavbild 2015 04 15 kl. 11.00.55
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub