Akademi F17

Gothia cup 2018

Gothia cup 2018

Denna sida används för information om Gothia cup 2018 för Sollentuna FK F03. Förändringar i schemat/upplägg publiceras här.

Senast uppdaterad: 2018-07-06

Trupp & lag

Vi är 32 spelare och 10 ledare som åker från F03 som en gemensam trupp. Till cupen är två lag anmälda där en spelare enbart kan delta i ett av lagen. Lagindelningen kommuniceras här efter spelarmötet på måndag 9/7.

Sollentuna FK 2 (Grupp 25)Sollentuna FK 1 (Grupp 24)
Alice WikmanAlice Norrbin
Andrea Midell LennartssonClara Svahn
Atosa KarimiElin Grewin
Diana HoseiniElsa Holmqvist
Ella FrohnsdorffEmelie Reuterskiöld
Elsa AlbrektssonFilippa Wallsten
Elsa GlifbergFrida Henningsson
Elsa SchuberthInes Arias
Hanna LundellJohanna Granath
Hanna LundquistJosefine Gillström
Hannah GharbiJosefine Reuterskiöld (målvakt)
Josefine RingqvistLisa Stafwerfeldt
Julia GidlöfLova Liljeblad
Minou Jidström ClaessonMalva Colliander
Nora FagrellOlivia Appelberg
Olivia Jaldeborg
Wilma Hansen (målvakt)

Ordningsregler

Vårt mål är att tillsammans få en så rolig upplevelse av Gothia och Göteborg som möjligt. För att detta ska bli av är det viktigt att alla följer de ordningsregler vi har:

 • Vi representerar Sollentuna FK från dess att resan till Göteborg börjar tills cupen är avslutad. Vi är trevliga mot alla vi möter och hjälper varandra under hela cupen. Vi stöttar varandra i truppen och bjuder på oss själva och har roligt.
 • Med tanke på hur VM sätt ut lägger vi extra vikt vid fair-play i cupen. Vi hälsar på motståndare och domare, vi filmar eller förstärker inte och vi konfronterar inte domaren på något sätt, varken som spelare eller ledare.
 • Vi är i tid till alla utsatta tider och deltar på alla gemensamma aktiviteter såsom samlingar, matcher, aktiviteter och måltider.
 • Om något händer under resan som gör att man inte kan delta i match, samling, aktiviteter etc. ska detta kommuniceras till överledare (Micke) eller huvudtränare (Sara) så snabbt som möjligt.
 • Vi är på våra hotellrum på utsatt tid och lämnar inte hotellområdet utan godkännande.
 • Vi tar ansvar för tiden mellan matcherna och äter ordentligt på de måltider som serveras. Vi minimerar vårt intag av godis och läsk samt att det råder totalförbud mot energidrycker och liknande med hög koffeinhalt.
 • Vi minimerar användandet av mobiler under cupen. Under måltider är mobilen inte tillåten att använda, där pratar vi med varandra istället. Använder man sociala medier ska de som är med på bild eller liknande ha sagt ok till det. I övrigt gäller samma sak som i punkt 1, dvs att vi representerar Sollentuna FK och är schyssta mot varandra.
 • I de fall vi gör gemensamma aktiviteter som t.ex. att vara kring cupområdet på Heden/Avenyn eller gå på Liseberg kommer spelarna få möjlighet att röra sig fritt. Det är viktigt dock att alla håller gemensamma samlingstider och platser samt att ingen spelare får lämnas ensam, vi rör oss alltid minst två och två.

Ledare

Överledare: Mikael Thorstensson (mikael.thorstensson@sollentunafk.se). Koordinerar all information från Gothia för båda lag samt kontakt med hotell och tävlingsledning.

Huvudtränare: Sara Gyllstedt - försöker i största möjliga mån se alla matcher och rör sig mellan planerna utifrån spelschema.

Matchcoach Sollentuna FK 1 (grupp 24): Carl Colliander - huvudansvar matchcoachning

Matchcoach Sollentuna FK 2 (grupp 25): Mikael Thorstensson - huvudansvar matchcoachning

Assisterande tränare: Peter Isaksson, Jörgen Holmqvist, Henrik Reuterskiöld Lundh - assisterar ansvariga matchcoacher utifrån spelschema, beslut tas inför respektive speldag av överledare och huvudtränare.

Målvaktstränare: Rickard Appelberg - stöttar målvakterna i båda lagen utifrån spelschema.

Lagledare: Dan Liljeblad, Daniel Glifberg och Joakim Stafwerfeldt. Stöttar överledare med logistik på plats i form av transport, måltider, material m.m.

Avresa

Avresa sker söndag 15/7 kl. 10.00 (samling 09.45) från Sollentunavallens övre parkering. Resa sker i minibussar och egna bilar.

Minibuss 1 (chaufför Peter)Minibuss 2 (Jörgen)Minibuss 3 (Rickard)
Filippa WallstenElsa HolmqvistMalva Colliander
Wilma Hansen (målvakt)Johanna GranathInes Arias
Josefine GillströmLova LiljebladClara Svahn
Frida HenningssonLisa StafwerfeldtAlice Norrbin
Hanna LundquistHannah GharbiOlivia Appelberg
Atosa KarimiDiana HoseiniOlivia Jaldeborg
Elsa GlifbergHanna LundellMinou Jidström Claesson
Elsa SchuberthJulia GidlöfElla Frohnsdorff

För de som ansluter direkt till Göteborg är det samling senast 16.00 på hotell Arken.

De som åker direkt är:

Alice Wikman
Andrea Midell Lennartsson
Emelie Reuterskiöld
Josefine Reuterskiöld
Elin Grewin (hämtas i Norrköping av Calle och Dan)
Elsa Albrektsson
Josefine Ringqvist
Nora Fagrell

Hemresa

Hemresa sker fredag 20/7 eller lördag 21/7 beroende på spelschema. Ingen spelare får lämna cupen utan godkännande från överledare.

Boende

Boende sker i enkelrum + extrasäng (2 personer per rum) på Arken Hotell (besök deras hemsidan här). Rumsindelning sker utifrån lagindelningen samt position och görs av överledare.

Rumsindelning
Josefine Reuterskiöld (målvakt)Wilma Hansen (målvakt)
Emelie ReuterskiöldElin Grewin
Elsa HolmqvistJosefine Gillström
Johanna GranathMalva Colliander
Lova LiljebladInes Arias
Frida HenningssonOlivia Appelberg
Lisa StafwerfeldtClara Svahn
Filippa WallstenAlice Norrbin
Hanna LundquistHannah Gharbi
Josefine RingqvistDiana Hoseini
Atosa KarimiHanna Lundell
Elsa GlifbergAlice Wikman
Elsa AlbrektssonNora Fagrell
Elsa SchuberthJulia Gidlöf
Andrea Midell LennartssonMinou Jidström Claesson
Olivia JaldeborgElla Frohnsdorff

Spelschema

Spelschema finns att se i Gothia Cup-appen eller på https://results.gothiacup.se/2018/category/16684946. Vi spelar i grupp 24 och 25. Gruppspel måndag-onsdag med en match per dag för respektive lag och slutspel på torsdag-lördag beroende på avancemang.

Aktiviteter

Färdiga aktiviteter i nuläget:

 • Invigning Gothia cup på måndag 16/7 kl. 20.00, insläpp sker från 18.30. Tanken är att direkt efter matcherna på måndag äta middag någonstans i Göteborg och sedan ta sig till Ullevi. Invigning pågår cirka 2 timmar. Läs mer här (https://www.gothiacup.se/sv/opening-ceremony/)

Packning och klädsel

Det är begränsat med utrymme i bilarna ner så varje spelare måste hålla sin packning till det nödvändiga för en vecka. Gränsen för varje spelare är en väska samt att vi rekommenderar någon form av mindre ryggsäck som även kan användas under cupen, till och från matcher. Det som måste packas med är:

 • Giltig legitimation (ID eller Pass)
 • Träningskläder i form av overall och t-shirt (svart och vit om man har).
 • Matchkläder i form av strumpor, shorts och ev. matchtröja om ni har sådan hemma.
 • Fotbollsskor och benskydd
 • Regnkläder (t.ex. på invidgningen kommer vi vara utomhus i minst 2 timmar på Ullevi, ta med varma kläder utifrån väder)

Måltider

Måltider serveras på Hotell Arken eller att vi äter på restaurang eller skolmatsal i Göteborg. Spelschema bestämmer exakt upplägg men i nuläget är tanken följande:

Frukost: Varje dag på Hotell Arken.

Lunch: Hotell Arken på måndag, tisdag och onsdag. Torsdag och fredag utifrån slutspel.

Middag: Hotell Arken på söndag och tisdag. Måndag och onsdag troligtvis i Göteborg beroende på aktivitet. Torsdag och fredag utifrån spelschema.

Pengar

Målet är att de flesta utgifter i form av mat och aktiviteter täcks av klubben/laget på plats. Fickpengar är dock att rekommendera om man vill köpa något på hotellet, t.ex. mellanmål eller när vi är inne i Göteborg.


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub