Huvudpartners 2021

Börja spela i SFK

Välkommen till Sollentuna FK

Vi tycker det är roligt att du vill börja spela med oss. Nedan hittar du våra kontaktuppgifter.

Knattefotbollsskolan (6 år)

Anmälan till Knattefotbollsskolan är öppen från februari till säsongens slut i september. Anmälan hittar du på fliken "2015" överst till höger. Ansvarig är Christian Crippe Greus.

Trupper 7-13 år

För att börja i något av våra lag i åldern 7-13 år kontaktar du helst ansvarig tränare eller lagledare i det laget. I menyn högst upp hittar du alla vår lag, indelade efter årskullar och var lagen spelar. Kontakta det lag du vill börja i så hjälper ledarna dig. Om du mot förmodan inte hittar kontaktuppgifter eller inte vet vilket lag du vill börja i, kontakta kim@sollentunafk.se.

Trupper 14 år och äldre

Vill du börja i något av våra lag från 14 år och uppåt kontaktar du ansvarig sportchef så hjälper vi dig med kontakt till rätt lag.

Sportchef F14 till damlag - lollo@sollentunafk.se

Sportchef P14 till P19 - erik.borjeson@sollentunafk.se

Tränare, Domare, knattetränare

Om du vill bli tränare hos oss kan du läsa mer här: Bli tränare - arbeta hos oss.

Stödmedlem

Bli stödmedlem och bidra till utveckling av barn, ungdomar och ledare i Sollentuna FK (SFK). Alla är välkomna som medlemmar i SFK. Medlemsavgiften är endast 100 kr/år och då ingår b la följande:

  • Medlem i en av Europas största fotbollsföreningar, 3200 spelare, 800 ledare och 200 stödmedlemmar. Tillsammans över 4200 aktiva medlemmar.
  • Rösträtt på föreningens årsmöte, förutsatt du en årliga medlemsavgiften är betald och du är +18 år.
  • Medlemserbjudanden från flera av våra samarbetspartners.


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub