Arbeta i klubben

Sollentuna FK är idag en av Sveriges största fotbollsföreningar med över 4200 medlemmar. Vår verksamhet bygger till största del på det ideella engagemang som våra 800 ledare lägger ner varje säsong. Utöver de ideella ledarna har vi idag ett stort antal så kallade externa ledare, det vill säga tränare i huvudsakligen äldre årskullar som arvoderas för sitt arbete. Klubbens kansli utgör navet i all vår verksamhet, där arbetar idag klubbchef tillsammans med chefstränare samt personer som ansvarar för drift av idrottsplatserna och hantering av ekonomi.

Sollentuna FK söker alltid engagerade och duktiga fotbollstränare. Vi har ett brett utbud av olika tränarroller så tveka inte att höra av er om ni är intresserade av att bidra till vår fotbollsverksamhet. Hör nedanför ser ni kontaktuppgifter för olika tränaruppdrag:

Tränaruppdrag

F14 till damlag

Kontakta sportchef Louise Schillgard via lollo@sollentunafk.se.

P14 till P19

Kontakta sportchef Erik Börjeson via erik.borjeson@sollentunafk.se.

Teamtränare 8-13 år

Kontakta utvecklingschef Mike Lindström via mike@sollentunafk.se.

Knattefotbollsskola, Sommarfotboll, Domare

  • Tränare Knattefotboll (ansökan är stängd)
  • Tränare Sommarfotbollsskola (Ansökan är stängd)
  • Domare Attundacupen (kommer ej att genomföras 2021)
  • Domare Sollentuna 5:an (Kommer att genomföras HT2021, mail till tidigare utbildade domare kommer att skickas ut)

Kanslitjänster

Kontakta klubbchef Lena Whitman via lena@sollentunafk.se.

Volontärarbete

Klappar ditt hjärta för fotboll och Sollentuna i synnerhet? Är du dessutom engagerad och tycker om möten med människor, då kan ett volontärarbete i samband med matcher och cuper vara något för dig! Framöver söker vi ett flertal volontärer. Vår ambition är att lyfta matcharrangemangen på herr och damsidan mot nya höjder. Samtliga hemmamatcher spelas på Sollentunavallen (herr) eller Norrvikens IP (dam). Skicka ett mejl till vår klubbchef lena@sollentunafk.se så hittar vi en rolig och relevant uppgift för dig!

Sportmedia

Vi söker även personer som är intresserade av sportmedia eller har utbildning inom området. Ta chansen och var med i vår sportmedia grupp! Inga förkunskaper krävs men du ska ha ett brinnande intresse för sportmedia! Vi lär oss tillsammans! Kontakta Louise Schillgard lollo@sollentunafk.se


Md our family is growing.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub