Arbeta hos oss

Sollentuna FK är idag en av Sveriges största fotbollsföreningar med över 4200 medlemmar. Vår verksamhet bygger till största del på det ideella engagemang som våra 800 ledare lägger ner varje säsong. Utöver de ideella ledarna har vi idag ett stort antal så kallade externa ledare, det vill säga tränare i huvudsakligen äldre årskullar som arvoderas för sitt arbete. Klubbens kansli utgör navet i all vår verksamhet, där arbetar idag klubbchef tillsammans med chefstränare samt personer som ansvarar för drift av idrottsplatserna och hantering av ekonomi.

Sollentuna FK söker alltid engagerade och duktiga fotbollstränare. Vi har ett brett utbud av olika tränarroller så tveka inte att höra av er om ni är intresserade av att bidra till vår fotbollsverksamhet. Hör nedanför ser ni kontaktuppgifter för olika tränaruppdrag:

Tränaruppdrag

F14 till damlag

Kontakta sportchef Louise Schillgard via lollo@sollentunafk.se.

P14 till herrlag

Kontakta sportchef Erik Börjeson via erik.borjeson@sollentunafk.se.

Teamtränare 8-13 år

Kontakta utvecklingschef Mike Lindström via mike@sollentunafk.se.

Knattefotbollsskola, Sommarfotboll, Domare

Kontakta kanslichef Christian Greus via christian.greus@sollentunafk.se.

Kanslitjänster

Kontakta klubbchef Mikael Thorstensson via mikael.thorstensson@sollentunafk.se.

Volontärarbete

  • Klappar ditt hjärta för fotboll och Sollentuna? Har du dessutom tid över då kan ett volontärarbete i SFK vara något för dig! Inför fotbollssäsongen 2019 söker vi volontärer som vill vara med och hjälpa till runt klubbens matcharrangemang på olika sätt. Denna säsong blir historisk då klubben har två A-lag representerade (herr och dam i div.1) och vår ambition är att lyfta matcharrangemangen till en ny nivå. Samtliga hemmamatcher spelas på Sollentunavallen eller Norrvikens IP. Mejla din intresseanmälan redan idag till vår marknadsansvarige christian.colmenius@sollentunafk.se så hittar vi en rolig och relevant uppgift för dig!


Md our family is growing.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub