Tjäna pengar

På den här sidan listar vi utvalda erbjudanden som ger möjlighet att tjäna pengar till lagkassan och/eller klubben. Ansvarig för denna sida är lena@sollentunafk.se

Olika möjligheter

Det finns idag många olika möjligheter för att tjäna pengar till sitt lag. Klubben kan aldrig bestämma åt de enskilda lagen vilket sätt som passar bäst. Vi har valt att rekommendera följande aktörer på marknaden då de erbjuder en produkt/tjänst som är både förtjänstfull för laget och uppskattad av kunden.


Folkspel

Tjäna pengar till laget - Välkända lottprodukter (Bingolotto, Sverigelotten) som ger god förtjänst till laget och dessutom stora vinstchanser för lottköparen. Läs mer här!

Minibar - stolt cafeteriapartner till SFK

Tjäna enkelt pengar till laget genom att sälja Kullamust. En natrurren dryck utan märkliga tillsatser. Kullamust säljs i kartonger om 20st glasflaskor á 25cl. Finns i tre smaker äpple original, äpple & rabarber och äpple & hallon. Varje flaska innehåller 0,5 kg äpple. Läs mer här!


Newbody

Nytt och enklare sätt att tjäna pengar till laget. En shop med er förenings logotyp och bild på laget gör försäljningen roligare. Ni kommer ännu enklare iväg på era drömresor genom att dela er shop på Facebook, via Messenger eller mail. För mer info klicka här!


Sponsorhuset

Tjäna pengar genom Sponsorhuset! Låter det intressant titta på YouTube-filmen eller kom igång direkt!


Stadium

Via medlemskort på Stadium kan alla privatpersoner stötta både Sollentuna FK och sitt enskilda lag. Av den bonus på 10 % som varje medlem på Stadium har kan ni välja att skänka hela eller en del till Sollentuna FK som klubb och till ert specifika lag. Läs mer på Stadiums hemsida.


Svenska Spel

Vår klubb är ansluten till Svenska Spels initiativ Gräsroten som varje år delar ut 50 miljoner till ungdomsidrotten. Du kan stödja oss när du spelar hos Svenska Spel Tur och/eller Svenska Spel Sport & Casino, så är vi med och delar på pengarna. Du gör det på: svenskaspel.se/grasroten. Det kostar inget extra men gör STOR skillnad. Backa vår klubb!Md 195x150
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub