Erbjudanden & tjäna pengar

På den här sidan listar vi utvalda erbjudanden som ger våra lag möjlighet att tjäna pengar till lagkassan. Ansvarig för denna sida är christian.colmenius@sollentunafk.se

Tjäna pengar

Det finns idag väldigt många olika sätt för idrottsföreningar och dess lag att tjäna pengar till sin verksamhet. Sollentuna FK kan aldrig bestämma åt de enskilda lagen vilket sätt som är bäst för just er. Klubben försöker dock att hitta företag som där vi känner att vi kan kvalitetssäkra deras verksamhet samtidigt som vi säkerställer att lagen och klubben får så bra förtjänst som möjligt.


Sök sponsring hos SEOM

SEOM, Sollentuna Energi & Miljö, har ett tydligt uppdrag och det är att jobba för ett hållbart Sollentuna genom sponsring. Från och med den 1 mars 2019 är det möjligt för idrottsföreningar mfl att ansöka om sponsring. SEOM stöttar aktiviteter som bidrar till ett mer hållbart Sollentuna.

SEOM tar emot ansökningar om sponsring två gånger per år. Första ansökningsperioden pågår mellan 1 mars till 30 april, den andra perioden pågår mellan 1 september till 30 oktober. Under ansökningsperioderna kommer det att finnas ett ansökningsformulär utlagt på hemsidan. Det här är en perfekt möjlighet för våra lag att fylla på lagkassan och samtidigt bidra till ett mer hållbart Sollentuna.
Läs mer på SEOM.se


#viärsollentuna

Sollentuna FK vill genom initiativet #viärsollentuna erbjuda våra lag en möjlighet att tjäna pengar och samtidigt hjälpa utsatta grupper i Sollentuna. Vår första insamlingskampanj tillägnas Sollentuna Kvinnojour. Läs mer på viärsollentuna.se. Har ni förslag på insamlingar är ni varmt välkomna att kontakta Christian Colmenius, marknadsansvarig Sollentuna FK.

OBS! - Ingen insamlingskampanj pågår för tillfället.


Stadium

Via medlemskort på Stadium kan alla privatpersoner stötta både Sollentuna FK och sitt enskilda lag. Av den bonus på 10 % som varje medlem på Stadium har kan ni välja att skänka hela eller en del till Sollentuna FK som klubb och till ert specifika lag. Läs mer på Stadiums hemsida.


Svenska Spel

Vår klubb är ansluten till Svenska Spels initiativ Gräsroten som varje år delar ut 50 miljoner till ungdomsidrotten. Du kan stödja oss när du spelar hos Svenska Spel Tur och/eller Svenska Spel Sport & Casino, så är vi med och delar på pengarna. Du gör det på: svenskaspel.se/grasroten. Det kostar inget extra men gör STOR skillnad. Backa vår klubb!

Md 195x150
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub