Tjäna pengar

På den här sidan listar vi utvalda erbjudanden som ger möjlighet att tjäna pengar både till dig/lagkassan och klubben. Ansvarig för denna sida är christian.colmenius@sollentunafk.se

Olika möjligheter

Det finns idag många olika möjligheter för idrottsföreningar att tjäna pengar till sin verksamhet. Sollentuna FK kan aldrig bestämma åt de enskilda lagen vilket sätt som är bäst just för er. Klubben försöker dock att hitta företag där vi känner att vi kan kvalitetssäkra deras verksamhet samtidigt som vi säkerställer att lagen och klubben får så bra förtjänst som möjligt.


Sponsorhuset

Tjäna pengar genom Sponsorhuset! Låter det intressant titta på YouTube-filmen eller kom igång direkt!


Stadium

Via medlemskort på Stadium kan alla privatpersoner stötta både Sollentuna FK och sitt enskilda lag. Av den bonus på 10 % som varje medlem på Stadium har kan ni välja att skänka hela eller en del till Sollentuna FK som klubb och till ert specifika lag. Läs mer på Stadiums hemsida.


Svenska Spel

Vår klubb är ansluten till Svenska Spels initiativ Gräsroten som varje år delar ut 50 miljoner till ungdomsidrotten. Du kan stödja oss när du spelar hos Svenska Spel Tur och/eller Svenska Spel Sport & Casino, så är vi med och delar på pengarna. Du gör det på: svenskaspel.se/grasroten. Det kostar inget extra men gör STOR skillnad. Backa vår klubb!


#viärsollentuna

Sollentuna FK vill genom initiativet #viärsollentuna erbjuda våra lag en möjlighet att tjäna pengar och samtidigt hjälpa utsatta grupper i Sollentuna. Vår första insamlingskampanj tillägnas Sollentuna Kvinnojour. Läs mer på viärsollentuna.se. Har ni förslag på insamlingar är ni varmt välkomna att kontakta Christian Colmenius, marknadsansvarig Sollentuna FK.

OBS! - Ingen insamlingskampanj pågår för tillfället.

Md 195x150
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub