Styrelse & valberedning

Styrelsen

Styrelsen 2020 består av en ordförande, sex ordinarie ledamöter samt två suppleanter. Kontaktuppgifter till vår styrelse hittar du som medlem via MyClub eller så kontaktar ni micke@sollentunafk.se så hjälper vi er.

Sollentuna FK:s styrelse leds av ordförande samt har inom styrelsen utsett vice ordförande, kassör och sekreterare (se nedan).


Stefan Dalhgren

Ordförande - vald av årsmötet 2020 för två år.

49 år, bor i Sollentuna och min koppling till klubben idag är att jag har en dotter som spelar i damlaget och en bonusson i det nystartade P05 akademi. Har fram till hösten 2018 agerat som hjälptränare i P05 Helenelund. Min ambition är att bidra till att förvalta och utveckla SFK som fotbollsförening samt att främst driva frågor kopplat till den sportsliga verksamheten, ledarskap och värderingsfrågor. Jag har ett genuint idrotts-/fotbollsintresse och en egen före detta karriär som ishockeyspelare på seniornivå i division 1 . Arbetar idag som verksamhetschef i HSB Stockholm. HSB är även det en medlemsorganisation vilket innebär att jag genom min roll har god erfarenhet av en styrelses roll och arbete.
Marie Rosén


Ledamot och vice ordförande - vald av årsmötet 2020 för ett år.

Styrelsemedlem sedan sammanslagningen 2013. Började som fotbollstränare för knattar och följde min dotter hela vägen upp till seniorspel. Var sedan lagledare för damlaget ett par år. Spelade fotboll själv i många år, slutade vid 19 års ålder och ett av många härliga fotbollsminnen var mitt år som spelare i Nederländerna där fotbollen engagerade i kommunen och fotbollsarenan med restaurangen på kvällar och helger var den centrala samlingsplatsen för familj och vänner. För mig är föreningsverksamhet starkt förknippat med ett socialt och ideellt engagemang som innebär ett stort ansvar att positivt påverka barn och ungas utveckling i en trygg miljö. Jag brinner för att barn och unga får förutsättningar att utveckla ett livslångt intresse för hälsa och möjlighet att utvecklas som aktiva och som individer oavsett vilken bakgrund eller ambition man har som spelare eller ledare här i Sollentuna Under mina år i styrelsen har jag varit involverad i frågorna runt organisation, struktur och sportverksamheten för dam & flick. Till vardags arbetar jag inom säkerhetsavdelningen på IBM i Kista.

Fredrik Mella

Ledamot och kassör - vald av årsmötet 2019 för två år

Fredrik Mella heter jag, 48 år, norrbottning men bor sedan länge i Sjöberg med fru och två killar, varav den yngre spelar i P05 Mitt. Har suttit i SFK:s styrelse i ett antal år, de senaste åren som kassör. Privat jobbar jag som VD för ett företag i Uppsala som heter ScandiNova.


Jonas Riedel

Ledamot - vald av årsmötet 2019 för två år.

Jag har suttit i styrelsen i drygt tio år, från tiden i Sollentuna Fotboll IF via sammanslagningen till dagens förening, en sammanslagning jag var mycket delaktig i. Jag har fyra barn som alla spelar eller har spelat fotboll i allt från breddlag till landslag. Själv spelade upp till drygt 20 års ålder på lägre nivåer, som högst i dagens division 3. Jag har varit ideell tränare i klubben i 16 år och hunnit med två pojklag och ett flicklag, men sedan årsskiftet är jag bara förälder. Efter 15 år som kommunikations- och medieansvarig på Djurgården Fotboll tillträdde jag vid årsskiftet som kommunalråd i Sollentuna och jobbar nu heltid med politik. När det gäller styrelsearbetet brinner jag för att forma en klubb där alla kan vara med, vare sig du spelar fotboll lite på skoj eller siktar på att bli elitspelare. Vi får inte glömma vare sig det ena eller det andra, vare sig pojkar eller flickor. Det är en utmaning, men vi har skapat oss väldigt bra förutsättningar för att lyckas. Där är jag gärna med och bidrar.Petra Lindgren

Ledamot - vald av årsmötet 2018 för två år.

Jag är en glad och energisk gotländska som har fotboll som min stora livspassion! Jag har själv spelat fotboll på elitnivå men var tvungen att hoppa av elitsatsningen pga av knäskada. Efter skadan fick jag spela fotboll på lägre nivå och gjorde då istället ett antal andra roliga fotbollsresor som tex att starta upp flick och damverksamhet i Nacka klubben Jarlaberg IF. Idag spelar jag korpenfotboll i laget Sollentunas Fotbollsdamer. Min koppling till Sollentuna FK är att jag har varit fotbollstränare i klubben sen Helenelunds IK tiden till mina två söner varaven av dem fortfarande spelar i Sollentuna FK's P05 Akademi där jag nu är lagledare. Jag har haft en karriär som ekonomi och personal chef och idag har jag mitt egna konsultbolag där jag arbetar mycket med process-, värdegrunds- och organiationsförbättringar. De erfarenheter jag tar med mig från mitt yrke in i klubben är struktur-, organisationskultur-, ledarskaps- och styrelsearbete, Fotboll enigt mig ska handla om gemenskap, kamratskap, delaktighet, möjligheter, glädje, stolthet, vilja men framförallt hjärta och kärlek!Tobias Andersson

Ledamot - vald av årsmötet 2020 för två år.


Yrke: vd och grundare av SVEAB. Spelat fotboll i IFK Sollentuna från knatte till junior. Ledare för P02 från 2008 till 2018. Har son och dotter i föreningen. Invald i styrelsen 2018. Brinner för fotbollen och vill ge tillbaka till föreningen och kommunen därav engagemanget. Kombinerat med att få vara med sina barn och se deras utveckling.Vill vara med och utveckla föreningen till en av landets främsta.

Avin Kadir

Ledamot - vald av årsmötet 2019 för två år.

Avin har varit aktiv som medlem sedan 2005 när hon började spela fotboll i Edsbergs IF. Hon är sedan 2008 aktiv som ledare i klubbens Knattefotbollsskola och Sommarfotbollsskola. År 2014 valdes hon in i styrelsen som suppleant och hon fortsatte sitt uppdrag år 2015, 2016, 2017 och 2018. Fokus inför 2019 är deltagande i styrelsens arbete med Trygga idrottsmiljöer. Till vardags är Avin student vid både KTH och på Stockholms universitets juristprogram och hon tar examen under våren 2019. Sitt examensarbete på juristprogrammet skriver hon med fokus på barnets rättigheter.


Peder Oxhammar

Suppleant - vald av årsmötet 2020 för ett år.

Har varit med i styrelsen med sedan sammanslagningen och gjorde 2019 mitt fjärde år som ordförande, och har även tidigare suttit med i Sollentuna Fotboll IF:s styrelse. Tidigare varit ledare för P99 och har två pojkar födda 99 och 02 som spelat i föreningen. Har själv spelat fotboll själv i mer än 40 år och spelar för närvarande i ett av SFKs veteranlag (Helenelund). Under mina år i styrelsen har jag främst drivit värderings, struktur, ekonomi och anläggningsfrågor, men har även ett genuint sportintresse. Brinner för idén om knatte till veteran - att SFK ska kunna erbjuda bra fotbollsutbildning på alla nivåer och att fotboll ska kunna spelas av alla oavsett ålder, bakgrund eller ambition. Arbetar som advokat på Baker Mckenzie i Stockholm med framförallt immaterialrätt och kommersiella tvister. Jag har stor erfarenhet av ledarskapsfrågor från föreningslivet, svenska/internationella företag och Försvarsmakten.Magnus Malmborg

Suppleant - vald av årsmötet 2020 för ett år.Revisorer


Jenny Gentele, vald som revisor för 2020.

Jenny arbetar på ABC-revision och är auktoriserad ekonomisk revisor.
Angelika Thor, vald som suppleant för 2020.


Valberedning

Valberedningens uppgift är att föreslå årsmötet vilka personer som ska väljas till styrelsen. Nuvarande ordförande för valberedningen är Tomas Forsberg och övrig ledamot är Anette Colmenius.

Sollentuna FK väljer varje årsmöte en styrelse som ska leda klubbens arbete för kommande verksamhetsår. Hur årsmötet fungerar och vad du som medlem kan påverka läser du enklast i vår stadgar.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub