Styrelse & valberedning

Styrelsen

Styrelsen 2021 består av en ordförande, sex ordinarie ledamöter samt två suppleanter. Kontaktuppgifter till vår styrelse hittar du som medlem via MyClub eller så kontaktar ni kansliet så hjälper vi er.

Sollentuna FK:s styrelse leds av ordförande samt har inom styrelsen utsett vice ordförande, kassör och sekreterare (se nedan).


Stefan Dalhgren

Ordförande - vald av årsmötet 2020 för två år.

49 år, bor i Sollentuna och min koppling till klubben idag är att jag har en dotter som spelar i damlaget och en bonusson i det nystartade P05 akademi. Har fram till hösten 2018 agerat som hjälptränare i P05 Helenelund. Min ambition är att bidra till att förvalta och utveckla SFK som fotbollsförening samt att främst driva frågor kopplat till den sportsliga verksamheten, ledarskap och värderingsfrågor. Jag har ett genuint idrotts-/fotbollsintresse och en egen före detta karriär som ishockeyspelare på seniornivå i division 1 . Arbetar idag som verksamhetschef i HSB Stockholm. HSB är även det en medlemsorganisation vilket innebär att jag genom min roll har god erfarenhet av en styrelses roll och arbete.
Marie Rosén


Ledamot och vice ordförande - vald av årsmötet 2021 för ett år.

Styrelsemedlem sedan sammanslagningen 2013. Började som fotbollstränare för knattar och följde min dotter hela vägen upp till seniorspel. Var sedan lagledare för damlaget ett par år. Spelade fotboll själv i många år, slutade vid 19 års ålder och ett av många härliga fotbollsminnen var mitt år som spelare i Nederländerna där fotbollen engagerade i kommunen och fotbollsarenan med restaurangen på kvällar och helger var den centrala samlingsplatsen för familj och vänner. För mig är föreningsverksamhet starkt förknippat med ett socialt och ideellt engagemang som innebär ett stort ansvar att positivt påverka barn och ungas utveckling i en trygg miljö. Jag brinner för att barn och unga får förutsättningar att utveckla ett livslångt intresse för hälsa och möjlighet att utvecklas som aktiva och som individer oavsett vilken bakgrund eller ambition man har som spelare eller ledare här i Sollentuna Under mina år i styrelsen har jag varit involverad i frågorna runt organisation, struktur och sportverksamheten för dam & flick. Till vardags arbetar jag inom säkerhetsavdelningen på IBM i Kista.

Magnus Andersson

Ledamot - vald av årsmötet 2021 för två år.

Jag är 45 år och kommer ursprungligen från Köping och flyttade till Stockholm-96. Jag har bott i Sollentuna/Norrviken sedan 09 med min fru och våra 2 döttrar. Jag är tränare för F11 Viby/Norrviken där min yngsta dotter spelar. Jag har själv spelat elitfotboll i Spårvägens FF under 90 och 00 talet. Jag jobbar på Svenska Fotbollförbundet som team manager för Damlandslaget i fotboll När det gäller mina åtaganden i styrelser så har jag dels varit med och startat upp insamlingsfonden Bissen Brainwalk i Köping och där var jag vice ordförande under 4 år.

Magnus Malmborg

Ledamot - vald av årsmötet 2021 för två år.

Jag heter Magnus och är 56 år. Jag har 4 barn varav 3 killar som spelat fotboll i allt från Edsbergs IF, Sollentuna United och Sollentuna FK. Jag har haft olika roller i mina söners lag sedan tidigt 2000-tal, nu senast som lagledare i U19. Sollentuna FK är väldigt viktig för många i Sollentuna, att få vara del av utvecklingen av klubben ser jag som en stor förmån. I styrelsen vill jag jobba för barn och ungas utveckling i trygg miljö och att våra övergripande strategier "Så många som möjligt - Så länge som möjligt - Så bra som möjligt" ger ett tydligt utrymme för allt från bredd till att ta ytterligare steg uppåt för dam och herr med en stomme av spelare från den egna klubben. Till vardags jobbar jag som affärsområdesansvarig på TietoEVRY och har sedan tidigare mångårig erfarenhet av ledarskap inom näringslivet.

Petra Lindgren

Ledamot - vald av årsmötet 2020 för två år.

Jag är en glad och energisk gotländska som har fotboll som min stora livspassion! Jag har själv spelat fotboll på elitnivå men var tvungen att hoppa av elitsatsningen pga av knäskada. Efter skadan fick jag spela fotboll på lägre nivå och gjorde då istället ett antal andra roliga fotbollsresor som tex att starta upp flick och damverksamhet i Nacka klubben Jarlaberg IF. Idag spelar jag korpenfotboll i laget Sollentunas Fotbollsdamer. Min koppling till Sollentuna FK är att jag har varit fotbollstränare i klubben sen Helenelunds IK tiden till mina två söner varaven av dem fortfarande spelar i Sollentuna FK's P05 Akademi där jag nu är lagledare. Jag har haft en karriär som ekonomi och personal chef och idag har jag mitt egna konsultbolag där jag arbetar mycket med process-, värdegrunds- och organiationsförbättringar. De erfarenheter jag tar med mig från mitt yrke in i klubben är struktur-, organisationskultur-, ledarskaps- och styrelsearbete, Fotboll enigt mig ska handla om gemenskap, kamratskap, delaktighet, möjligheter, glädje, stolthet, vilja men framförallt hjärta och kärlek!Tobias Andersson

Ledamot - vald av årsmötet 2020 för två år.


Yrke: vd och grundare av SVEAB. Spelat fotboll i IFK Sollentuna från knatte till junior. Ledare för P02 från 2008 till 2018. Har son och dotter i föreningen. Invald i styrelsen 2018. Brinner för fotbollen och vill ge tillbaka till föreningen och kommunen därav engagemanget. Kombinerat med att få vara med sina barn och se deras utveckling.Vill vara med och utveckla föreningen till en av landets främsta.

Avin Kadir

Ledamot och sekreterare - vald av årsmötet 2021 för två år.

Jag heter Avin Kadir och är 27 år. Jag har varit aktiv som medlem sedan 2005 när jag började spela fotboll i forna Edsbergs IF. Sedan 2008 har jag varit aktiv inom klubbens Knattefotbollsskola och Sommarfotbollsskola, två verksamheter som ligger mig varmt om hjärtat. År 2014 valdes jag in i styrelsen och genom åren har jag fått fortsatt förtroende vilket såklart är väldigt roligt. Mitt huvudsakliga fokus i styrelsen är arbete som rör Trygga Idrottsmiljöer. Förutom att jag är intresserad av fotboll och att utveckla Sollentuna FK är jag även utbildad ingenjör från KTH samt utbildad jurist från Stockholms universitet. Sedan mars 2020 är jag tjänstledig från mitt arbete som biträdande jurist på Mannheimer Swartling Advokatbyrå och sedan dess arbetar jag som tingsnotarie vid Attunda tingsrätt i Sollentuna.


Peder Oxhammar

Suppleant - vald av årsmötet 2021 för ett år.

Har varit med i styrelsen med sedan sammanslagningen och gjorde 2019 mitt fjärde år och sista år som ordförande, och har även tidigare suttit med i Sollentuna Fotboll IF:s styrelse. Tidigare varit ledare för P99 och har två pojkar födda 99 och 02 som spelat i föreningen. Har själv spelat fotboll själv i mer än 40 år och spelar för närvarande i ett av SFKs veteranlag (Helenelund). Under mina år i styrelsen har jag främst drivit värderings, struktur, ekonomi och anläggningsfrågor, men har även ett genuint sportintresse. Brinner för idén om knatte till veteran - att SFK ska kunna erbjuda bra fotbollsutbildning på alla nivåer och att fotboll ska kunna spelas av alla oavsett ålder, bakgrund eller ambition. Arbetar som advokat på Baker Mckenzie i Stockholm med framförallt immaterialrätt och kommersiella tvister. Jag har stor erfarenhet av ledarskapsfrågor från föreningslivet, svenska/internationella företag och Försvarsmakten.Jonas Riedel

Suppleant - vald av årsmötet 2021 för ett år.

Jag har suttit i styrelsen i drygt tio år, från tiden i Sollentuna Fotboll IF via sammanslagningen till dagens förening, en sammanslagning jag var mycket delaktig i. Jag har fyra barn som alla spelar eller har spelat fotboll i allt från breddlag till landslag. Själv spelade upp till drygt 20 års ålder på lägre nivåer, som högst i dagens division 3. Jag har varit ideell tränare i klubben i 16 år och hunnit med två pojklag och ett flicklag, men sedan årsskiftet är jag bara förälder. Efter 15 år som kommunikations- och medieansvarig på Djurgården Fotboll tillträdde jag vid årsskiftet som kommunalråd i Sollentuna och jobbar nu heltid med politik. När det gäller styrelsearbetet brinner jag för att forma en klubb där alla kan vara med, vare sig du spelar fotboll lite på skoj eller siktar på att bli elitspelare. Vi får inte glömma vare sig det ena eller det andra, vare sig pojkar eller flickor. Det är en utmaning, men vi har skapat oss väldigt bra förutsättningar för att lyckas. Där är jag gärna med och bidrar.
Revisorer


Jenny Gentele, vald som revisor för 2021.

Jenny arbetar på ABC-revision och är auktoriserad ekonomisk revisor.
Angelika Thor, vald som suppleant för 2021.


Valberedning

Valberedningens uppgift är att föreslå årsmötet vilka personer som ska väljas till styrelsen. Nuvarande ordförande för valberedningen är Tomas Forsberg och övrig ledamot är Anette Colmenius. Adjungerad ledamot är även Therese Paumgardhen.

Sollentuna FK väljer varje årsmöte en styrelse som ska leda klubbens arbete för kommande verksamhetsår. Hur årsmötet fungerar och vad du som medlem kan påverka läser du enklast i vår stadgar.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub