Starta trupp 7-år

Information 2019

Uppdaterad tisdag 22/10

Övergripande information

Till säsongen 2019 kommer vi redan innan vårsäsongen arbeta med att skapa föräldraorganisationer kring våra trupper för 7-åringar (födda 2013). Tidigare år har 7-åringarna varit en del av Knattefotbollsskolan på våren och sedan har vi släppt över till föräldrarna till hösten. Vi har utvärderat detta och känner att det är utmanande att lämna över verksamheten under sommaren då många inte är hemma. Därför kommer vi under våren 2019 påbörja arbetet med att organisera våra trupper och skapa föräldraorganisationer. Detta kommer innebära följande:

  • Öppna föräldramöten för alla som är intresserade av att engagera sig som tränare och lagledare. Där kommer ni få möjlighet att träffa klubb- och kanslichef som berättar om klubbens verksamhet samt vad ni praktiskt behöver göra för att skapa en trupp.
  • Interna tränarkurser för alla föräldrar som är intresserade av att vara tränare. Vår utvecklingschef genomför dessa med målet att ge er en grundläggande kunskap om hur 7-åringar ska tränas och vad som är viktigt inför säsongen.
  • Information och ev. möten kring Knatte 5:an som är vårt interna cupspel för 7-åringarna. Mer information om Knatte 5:an finns under "Arrangemang".

Senaste nytt om träningstider inför säsongen 2020

Hej

Det är redan nu dags att blicka framåt mot träningarna säsongen 2020. Arbetet med att lägga alla träningstider för alla lagen är ett megastort pussel och därför behöver vi komma igång redan nu. För att få till det på bästa sett är det nu dags för er att komma in med era önskemål. Önskemålen måste senast vara inmailade till crippe@sollentunafk.se tisdagen den 5/11.

Träningsblocken på alla planerna är:

(se hemsidan för mera information. "Medlemsinformation, Träningstider & planbokningar)

Mån-fre: 16:30-17:45, 17:45-19:00, 19:00-20:15, 20:15-21:30

(På planer där sanktan planeras 2020 kan tiderna på fredag kväll påverkas! Gäller HIP, SPF & NIP)

Lör & sön: Hel/halvtimmar från kl. 08:00-22:00

(Gäller endast planer där sanktan inte planeras säsongen 2020. Tegelhagsplanen "när den är klar", Viby, Vaxmora, Sollentuna International, Töjnan, Edsviken)

Att tänka på är att om an bara önskar tider 17:45-19:00 och 19:00-20:15 så är chansen klart reducerad att få alla sina tider på den önskade tiden.

Önskemålen skickas in av EN ledare från varje trupp för att minimera kaos, till avsändarencrippe@sollentunafk.se enligt följande uppställning

Trupp:

Anläggning/ar:

Dag/ar:

Tid/er:

Kontaktperson:

Har ni fler frågor redan nu så mailar ni vår kanslichef crippe@sollentunafk.se.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub