Fotbolls Loppis

Lördagen 13:e april arrangeras för första gången "Fotbolls Loppis". Vår förhoppning är att det ska bli en uppskattad och återkommande
tradition i SFK!

Hela idén bakom "Fotbolls Loppis" är att värna om hållbarhet och möjliggöra för klubbens trupper/medlemmar att sälja och köpa begagnad fotbollsutrustning under ett och samma tak. Hit välkomnas alla storlekar och modeller, smått som stort. Viktigt att alla saker är hela, rena, prismärkta och paketerade i flyttlådor eller motsvarande. Klubben tar inte ut någon avgift för att medverka eller provision på försäljningen. Det är upp till varje trupp att utse några vuxna (ledare, föräldrar) som ansvarar för insamling, sortering, bemanning, prissättning och försäljningen på plats.

Viktigt att samtlig fotbollsutrustning är uppmärkt med namn och pris (gärna med maskeringstejp). Swish är att föredra före kontant betalning, glöm inte att ange namn på säljaren i samband med köpet. En annan fördel med Swish är att det underlättar redovisningen av försäljningen. Det är upp till varje trupp att bestämma hur pengarna ska fördelas.

På plats kommer det även att finnas möjlighet att skänka bort fotbollsutrustning som inte blir sålt. Dessa saker läggs i lådor uppmärkta med bortskänkes som sedan samlas in av klubben för utdelning till behövande ute i trupperna eller kommunen. Det går även bra att skänka fotbollsutrustningen direkt på plats. Vi tar tacksamt emot urväxta eller bortrensade fotbollskor, träningsskor, benskydd och väskor. Även träningskläder, shorts, T-shirts och SFK-overaller välkomnas.

Fotbollshallen på Norrvikens IP öppnar för säljare kl.08.00. Köpare välkomnas mellan kl.09.00-12.00.

För att underlätta för köpare och säljare kommer fotbollsplan i Fotbollshallen att delas in i"färg-zoner" efter ålder på truppen:

Mer information och guidande personal kommer att finnas på plats.

Varmt välkomna!Nyheter via RSS
Levererat av MyClub