Matchbiljetter

Köp din matchbiljett till SFK´s hemmamatcher via TicketCo!

Från och med säsongen 2019 går vi över till ett digitalt biljetthanteringssystem som Ettanfotboll har tecknat med TicketCo. Det innebär att samtliga klubbar i div.1 kommer erbjuda en gemensam biljettlösning. – Med TicketCo har vi större möjlighet att optimera upplevelsen "före-under-efter" matchen. Dessutom underlättar det mycket av arbetet runt matchbiljetter och matcharrangemanget, säger marknadsansvarige Christian Colmenius.

Snabb fakta:

  • Match- och säsongsbiljetter kommer från och med denna säsong att säljas via TicketCo, ett biljettsystem som samtliga klubbar i div.1 kommer att använda.
  • Biljetterna säljs via TicketCo (webben) och TicketCo Wallet Appen (Appstore och Google Play).
  • Biljetterna kan köpas i förväg till rabatterat pris.
  • Väljer du att köpa en säsongsbiljett får du dessutom bjuda med en gäst.
  • Vi erbjuder två olika typer av säsongsbiljetter, "Medlemmar" och "Vuxna".
  • Bli stödmedlem i Sollentuna FK för 100 kr per säsong och du får möjlighet att köpa säsongsbiljetten till ett extra förmånligt medlemspris.
  • Herrlaget spelar sina hemmamatcher på Sollentunavallen bortsett från (13/4, 27/4 och ev. 1/5) som spelas på Norrvikens IP.
  • Barn/Ungdom under 19 år går in utan kostnad, men "köp" gärna matchbiljett (0 kr) på TicketCo i förväg så går det smidigare att komma in

Vi rekommenderar...

Ladda ner appen TicketCo Wallet i AppStore eller Google Play till din mobil och genomför köpet där. Då har du match- eller säsongsbiljetten alltid nära till hands!

Köp din match-/säsongsbiljett - Klicka här!


Hur köper jag en matchbiljett?
Det bästa sättet är att ladda ner Appen Ticketco Wallet på din smartphone via AppStore eller Google Play. Där lägger du till ett betalkort för att genomföra köpet av matchbiljett etc. I Appen TicketCo Wallet samlas alla matchbiljetter. Det går även bra att klicka här för att köpa din matchbiljett.

Behöver jag registrera en massa personuppgifter för att köpa matchbiljett via TicketCo?
Nej, det slipper du!. När du köper din matchbiljett via nätet fyller du endast i namn, telefonnummer och/eller mailadress. Enklare kan det knappas bli!

När jag har köpt min biljett, hur får jag tillgång till den?
Köper du via Ticketco Wallet-appen så hamnar den i appen. Köper du via nätet så kommer du att få skriva in din mailadress och/eller telefonnummer och du får den då via sms och/eller mail.

Hur fungerar det vid entrén?
Vår entrépersonal kommer att scanna av matchbiljetten eller säsongsbiljetten (QR-koder) via smartphones och surplattor.

Om jag har köpt biljett men glömt mobilen eller pappersbiljetten hemma, hur kommer jag in då?
Då pratar du med vår entrépersonal som kan söka upp biljetten manuellt om du uppger namn, mobilnummer och/eller e-postadress.

Kan man köpa biljett på arenan?
Ja, självklart går det. Däremot rekommenderar vi att köpa matchbiljett i förväg, dels för att komma in snabbare men även då priset vid förköp är mer förmånligt för dig än på plats. Matchbiljetten kan köpas i entrékassan, och både kontant/ kortbetalning fungerar.

Varför ett digitalt biljettsystem?
Bättre totalupplevelse! Snabbare insläpp, bättre service, enklare biljetthantering och mer hållbart ur ett miljöperspektiv. TicketCo är ett av de ledande biljettsystemen på marknaden, ett biljettsystem som är så mycket mer. Vi räknar med att kunna erbjuda fler tjänster via TicketCo under säsongen.

Vi ses på Vallen - Forza SFK!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub