Akademi F17

Köpenhamn 2019

Köpenhamn 2019

1-5:e augusti är det dags för årets bästa resa när vi drar till Köpenhamn för att träningslägra och njuta av en härlig stad!

Schema

DatumTidVad
Torsdag 1:a aug10.20Direkttåg avgår Stockholm Södra till Köpenhamn
Torsdag 1:a aug16.00Direkttåg ankommer Köpenhamn (station Koebenhavn H).
Torsdag 1:a aug16.08Åtta minuters promenad till hotell (Danhostel Köpenhamns stad, H. C. Andersens Blvd. 50)
Fredag-söndagTräningar, aktiviteter m.m. Planeras tillsammans med truppen.
Måndag 5:e aug09.53Direkttåg avgår Köpenhamn (station Koebenhavn H).
Måndag 5:e aug15.33Direkttåg ankommer Stockholm Södra.

Deltagare

Vi åker 13+4:

Spelare: Agnes, Atosa, Clara, Ella, Elsa H, Elsa S, Frida, Hanna Lundell, Hanna Lundqvist, Josse, Lova, Malva, Olivia.

Ledare: Micke, Sara, Peter och Jörgen

Resa

Vi åker med SJ Snabbtåg X2000 direkt från Stockholm Södra till Köpenhamn. Det är cirka 5 timmar och 40 minuter. Viktigt att alla vet att det är Stockholm Södra som gäller, då tågen avgår där på grund av spårarbeten. ID-handling (pass eller nationellt ID) är obligatoriskt för alla som reser.

Boende

Vi bor på Danhostel Copenhagen City vilket betyder att vi bor supercentralt i Köpenhamn. 800 meter från tåget, 400 meter från Tivoli m.m.!

Träning

Träning kommer ske på Ishöj idrottsplats som ligger cirka 15 minuter utanför Köpenhamn med pendeltåg. Det är också möjligt att vi kommer ha något träningspass mer centralt i Köpenhamn beroende på aktivitet.

Mat

I priset ingår helpension, dvs frukost, lunch och middag. Frukost och middag är på Danhostel medan lunch är i Ishöj de dagar vi tränar där.

Kostnad

I nuläget (23/5) är priset 3800 kr för boende (då ingår mat, lakan och slutstädning) samt 500 kr för resa med tåg. Totalt 4300 kr/person. Ev. kostnader för aktiviteter tillkommer.

Packning

Eftersom detta är ett träningsläger behöver ni givetvis fotbollsskor, löparskor, strumpor, shorts, overall, jacka. I övrigt gäller det att ni kan bära er egen väska och att den får plats på tåget. Glöm inte ev. mediciner.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub