Landskamp U23

Sverige - Nederländerna

Dam U23 landskamp - lördag den 5:e oktober 13.00 Sollentunavallen

Sollentuna FK har tilldelats arrangörsskapet för U23-landslagets match mot Nederländerna lördag den 5:e oktober. Matchen kommer spelas på Sollentunavallen inför förhoppningsvis fullsatta läktare.

Ta möjligheten att se framtidens fotbollssjärnor live i Sollentuna. U23-truppen är det sista steget innan A-landslaget och har under våren haft spelare som Rebecka Blomqvist, Michelle de Jongh och Rosengårds supertalang Hanna Bennison.

Läs mer om U23-landslaget på svenskfotboll, https://www.svenskfotboll.se/landslag/u23-dam/

Biljetter

Biljettpris är inte bestämt än men det kommer vara en låg summa och Sollentuna FK kommer givetvis ha fritt inträde för våra spelare och lag. Vi ser gärna att att alla våra lag bokar in den 5:e oktober i sina kalendrar för att gå på matchen. Målet för publiksiffran är 2347 personer, vilket skulle innebära att vi slår den publiksiffra vi hade senast vi anordnade landskamp på Vallen.

Kontakt

Vi återkommer med mer information när matchen närmar sig, vill ni kontakta oss mailar ni vår marknadsansvarige christian.colmenius@sollentunafk.se.

Historik

Sollentuna FK har vana av att arrangera landskamper. 2014 arrangerade vi en P18-landskamp mellan Sverige och Irland på Vallen. 2015 var det dags igen då det yngre U21-landslaget på herrsidan slog Albanien med 4-1. Ytterligare längre tillbaka anordnade Sollentuna United 2010 en landskamp mellan Sverige och Tyskland i F18.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub