Småtting cup & Knatteligan

Syfte

Småtting Cup och Knatteligan är ett arrangemang för barn som fyller 7 år under det innevarande året och i Sollentuna FK deltar i andra året på Knattefotbollsskolan. Arrangemanget anordnas fyra gånger per år och är som en normal fotbollscup som spelas under en dag per lag, cirka 3-4 timmar en lördag eller söndag. Sollentuna FK anordnar en av dessa helger, de andra tre spelas hos våra samarbetsklubbar.

Anledningen till att vi har två namn på arrangemangen är för att hålla isär dem mellan Sollentuna FK:s olika geografiska trupper. Småtting cup brukar normalt vara för trupper från Sportfältet/Vaxmora/Viby/Norrviken medan Knatteligan är för trupper från Töjnan/Vallen/Helenelund/Tegelhagen/Silverdal. Cuperna är dock identiska och genomförs på samma sätt. Ansvarig från klubben fördelar inför varje år trupperna på Småtting respektive Knatteligan, målet är enbart att få en jämn fördelning av antal spelare.

Givetvis redovisas inga tabeller eller resultat, Småtting cup och Knatteligan ska vara ett roligt första möte för spelarna när det gäller match.

Arrangemang

Se Knattefotbollsskola och information för aktuella datum. Uppdatering 27/1 2018: Vi planerar att i år hålla Småtting cup och Knatteligan på Edsbergs Sportfält 2-3:e juni 2018. Övriga föreningars arrangemang kommer vara efter detta datum, antingen i juni eller på hösten.

Kontakt

Tillsvidare kontaktar ni mikael.thorstensson@sollentunafk.se för frågor om Småtting cup och Knatteligan.

Md 2014 05 17 09.01.35 2
Bild från 2014-års Småtting Cup på Edsbergs sportfält.
Md vi rsollentunamindre
Md kontakta kansliet
Md attundaekonomilogo
Md sk rmavbild 2014 08 20 kl. 16.17.04
Md sollentunafk
Md sk rmavbild 2015 04 15 kl. 11.00.55
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub