Erbjudanden & tjäna pengar

Erbjudanden

Här under samlar vi erbjudanden till våra lag som ni kan använda. Det kan t.ex. vara biljetter till Allsvenska matcher som samarbetsklubbar bjuder in till eller andra former av erbjudanden som vi tycker är roliga att erbjuda våra lag.

Tjäna pengar till laget

Det finns idag väldigt många olika sätt för idrottsföreningar och dess lag att tjäna pengar till sin verksamhet. Sollentuna FK kan aldrig bestämma åt de enskilda lagen vilket sätt som är bäst för just er. Klubben försöker dock att hitta företag som där vi känner att vi kan kvalitetssäkra deras verksamhet samtidigt som vi säkerställer att lagen och klubben får så bra förtjänst som möjligt.


#viärsollentuna

Sollentuna FK vill genom initiativet och insamlingskampanjen #viärsollentuna erbjuda våra lag att tjäna pengar och samtidigt samla in pengar till utsatta grupper i Sollentuna. Vår första insamlingskampanj tillägnas Sollentuna Kvinnojour.

Genom att bidra med 200 kr, så stöttar man både ett fotbollslag (100 kr) och Sollentuna Kvinnojour (100 kr), fotbollslaget väljs i samband med registreringen. Som tack för stödet tilldelas varje bidragsgivare ett medlemskap i Sollentuna FK för säsongen 2018 utan kostnad, vilket ger fri entré till A-lagets matcher på Sollentunavallen, värde 900k kr. Läs mer på viärsollentuna.se.


Stadium

Via medlemskort på Stadium kan alla privatpersoner stötta både Sollentuna FK och sitt enskilda lag. Av den bonus på 10 % som varje medlem på Stadium har kan ni välja att skänka hela eller en del till Sollentuna FK som klubb och till ert specifika lag. Läs mer på Stadiums hemsida.


Svenska Spel

Hos Svenska spel kan du koppla ditt spelkort till Sollentuna FK som förening och därmed bidra till poäng och varje år även pengar. Kopplar du ditt spelkort till Sollentuna FK är klubben med och delar på den pott på 50 miljoner kronor som Svenska Spel lagt undan åt ungdomsidrotten. Att koppla ditt spelkort är väldigt lätt, du gör det via denna länk.


Md grasroten peter forsberg

Besök vår nya webbshop på sollentunafkshop.se

Md vi rsollentunamindre
Md attundaekonomilogo
Md kontakta kansliet
Md sk rmavbild 2014 08 20 kl. 16.17.04
Md sk rmavbild 2015 04 15 kl. 11.00.55
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub