Erbjudanden & tjäna pengar

På den här sidan listar vi utvalda erbjudanden som ger våra lag möjlighet att tjäna pengar till lagkassan.
Här hittar ni även våra riktlinjer vad gäller lagsponsring. Ansvarig för denna sida är christian.colmenius@sollentunafk.se

Tjäna pengar

Det finns idag väldigt många olika sätt för idrottsföreningar och dess lag att tjäna pengar till sin verksamhet. Sollentuna FK kan aldrig bestämma åt de enskilda lagen vilket sätt som är bäst för just er. Klubben försöker dock att hitta företag som där vi känner att vi kan kvalitetssäkra deras verksamhet samtidigt som vi säkerställer att lagen och klubben får så bra förtjänst som möjligt.


#viärsollentuna

Sollentuna FK vill genom initiativet #viärsollentuna erbjuda våra lag en möjlighet att tjäna pengar och samtidigt hjälpa utsatta grupper i Sollentuna. Vår första insamlingskampanj tillägnas Sollentuna Kvinnojour. Läs mer på viärsollentuna.se. Har ni förslag på insamlingar är ni varmt välkomna att kontakta Christian Colmenius, marknadsansvarig Sollentuna FK.

OBS! - Ingen insamlingskampanj pågår för tillfället.


Stadium

Via medlemskort på Stadium kan alla privatpersoner stötta både Sollentuna FK och sitt enskilda lag. Av den bonus på 10 % som varje medlem på Stadium har kan ni välja att skänka hela eller en del till Sollentuna FK som klubb och till ert specifika lag. Läs mer på Stadiums hemsida.


Svenska Spel

Hos Svenska spel kan du koppla ditt spelkort till Sollentuna FK som förening och därmed bidra till poäng och varje år även pengar. Kopplar du ditt spelkort till Sollentuna FK är klubben med och delar på den pott på 50 miljoner kronor som Svenska Spel lagt undan åt ungdomsidrotten. Att koppla ditt spelkort är väldigt lätt, du gör det via denna länk.

Riktlinjer för lagsponsring

  • Föreningens huvudpartners/partners får under inga omständigheter kontaktas för sponsring.
  • Lagsponsring till enskilt lag beviljas på belopp under 10.000 kr per säsong och sponsor.
  • Vid lagsponsring över 10.000 kr per säsong och sponsor fördelas intäkter med (80%) till lagkontot och (20%) till föreningen. Klubben bistår med fakturering.
  • Kontakta marknadsansvarig christian.colmenius@sollentunafk.se om ni har frågor som berör lagsponsring.


Md grasroten peter forsberg
Md vi rsollentunamindre
Md sk rmavbild 2014 08 20 kl. 16.17.04
Md attundaekonomilogo
Md sk rmavbild 2015 04 15 kl. 11.00.55
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub