Cafeteriorna

Välkommen till information om våra cafeterior. Under säsongen 2015 utökar Sollentuna FK öppettiderna på Norrvikens IP och Helenelunds IP med över 400 timmar totalt. Här kan ni läsa om våra cafeterior.

Vår idé

I våra cafeterior försöker vi servera att modernt och hälsosamt utbud för spelare, ledare och publik. Vi har tagit bort läsk och godis och satsar istället på bättre produkter. Sortimentet kan skilja sig från våra större arrangemang som t.ex. Sollentuna 5:an och vanlig bemanning vid Sanktan. Vi försöker dock alltid servera:

  • Ekologiskt kaffe och kall dryck.
  • Olika former av bars med bra innehåll samt nötter.
  • Nötkorv av bra kvalité med högt köttinnehåll, kokt eller grillad.

Sortimentet i cafeterian bestäms av ansvarig personal tillsammans med vår cafeteriaansvarig Sara Gyllstedt, utbildad näringsfysiolog.

Norrvikens IP

På Norrvikens IP har vi vår bästa cafeteria med plats både inomhus och utomhus för våra gäster. Cafeterian bemannas under våren av tre ungdomar som har ansvar för försäljning och skötsel av cafeterian. Cafeterian har öppet huvudsakligen fredag till söndag. Öppettiderna följer Sanktan och seniormatcher, därför kan vi aldrig lägga ut exakta öppettider men vårt mål är att ha öppet på 90 % av matcherna.

Helenelunds IP

På Helenelunds IP har vi en cafeteria precis vid planen, som är en lucka i väggen. Platser finns utomhus på trädäcket, dock finns inga sittplatser inomhus. Cafeterian bemannas under våren av 3-5 ungdomar som har ansvar för försäljning och skötsel av cafeterian. Cafeterian har öppet huvudsakligen fredag till söndag. Öppettiderna följer Sanktan och seniormatcher, därför kan vi aldrig lägga ut exakta öppettider men vårt mål är att ha öppet på 90 % av matcherna.

Sollentunavallen

Sollentunavallen bemannas under 2015 endast vid herrlagets hemmamatcher. Detta eftersom klubben i stor mån försökt att inte schemalägga matcher på konstgräset eftersom kvalitén är dålig. Matcherna för herrlaget bemannas i år av föräldrar och spelare från P03.

Övriga idrottsplatser

På övriga idrottsplatser, och då främst Edsbergs sportfält och Kärrdal, har vi i dagsläget inga cafeterior som lämpar sig för bemanning under matcher. På dessa idrottsplatser, vilket även gäller Viby och Tegelhagen, är det tillåtet för lagen att själva ställa upp försäljningsbord och sälja kaffe och hembakat.

Vid Sollentuna 5:an och Småtting cup/Knatteligan som spelas på Edsbergs sportfält under våren har klubben en cafeteriavagn som vi rullar fram och använder oss av. Denna vagn går dock ej att använda varje helg.

Vår personal

Under 2015 har vi huvudsakligen sex ungdomar som bemannar Norrviken och Helenelund. Dessa sex är Sebastian, Josefine, Paulina, Paul, Gustav och Jiro. Vi hoppas att de ger alla våra gäster ett bra bemötande och att ni får ett trevligt besök på våra idrottsplatser.

Ansvarig

Huvudansvarig för cafeteriorna är vår klubbchef, Mikael Thorstensson. Har ni synpunkter eller förbättringsförslag så maila till mikael.thorstensson@sollentunafk.se. Givetvis går det bra att komma med förslag till vår personal i cafeteriorna också.

Md 10401994 1083762064973023 8442588390190381849 n
Ett urval av produkter vi använder i cafeterian 2015. Observera att utbudet kan skilja sig från olika idrottsplatser.
Md vi rsollentunamindre
Md kontakta kansliet
Md attundaekonomilogo
Md sk rmavbild 2014 08 20 kl. 16.17.04
Md sollentunafk
Md sk rmavbild 2015 04 15 kl. 11.00.55
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub