Material & profilguide

Sollentuna FK har ett samarbetsavtal med Adidas och Stadium där vi tillsammans tagit fram en profilguide som gäller vid inköp av våra lag. Här nedanför hittar ni mer information.

Matchtröjor

Sollentuna FK spelar med samma sorts matchtröja från P/F10 upp till senior. I åldrarna P/F7-9 (Sollentuna 5:an) använder vi oss av matchtröjor i olika färger. Se bild på officiellt matchställ och även officiellt bortaställ längre ner på sidan.


Profilguide 2017

Nu finns 2017 års profilguide att finns att se här. Vill ni ha den som pdf så maila mikael.thorstensson@sollentunafk.se.

Tidigare i år förlängde Sollentuna FK samarbetet med adidas och Stadium. Till nästa säsong kommer en profilguide med en hel del nyheter för både spelare och ledare. Läs mer här om produkterna och förändringarna.

Sollentuna FK kommer även de kommande åren samarbeta med adias och Stadium kring material till vår verksamhet. Varje år tar vi fram en ny profilguide där våra medlemmar enkelt kan se vilka produkter som ska användas i träning, match och övriga klubbsammanhang. Vartannat år sker fler förändringar av kollektionen eftersom nya produkter kommer till och gamla modeller försvinner.

Till säsongen 2017 kommer modellen som heter Tiro15 att ersättas av Tiro17. Våra träningströjor, byxor, jackor och mycket annat kommer då få en ny design.

Kontakta alltid Stadium Teamsales för senaste profilguide och aktuella priser, teamsales.stinsen@stadium.se.

Matchtröjan kommer behålla samma design som tidigare år, från knatte till veteran!

Förutom att profilguiden är klar finns nu även de nya modellerna att låna på Stadium Stinsen. Kontakta teamsales för att få provstegar till ert lag.

Riktlinjer för reklamtryck, version 2016. (Riktlinjerna för reklamtryck kan komma att ändras beroende på om fler klubbsponsorer tillkommer. Vi kommer alltid kommunicera senaste uppdatering via hemsida och Teamsales).


Träningsmaterial

  • Knattefotbollsskolan: Klubben står för material i form av bollar, koner och västar. Spelarna står för träningskläder, finns att köpa på Stadium Stinsen men även vanliga gympakläder går bra.
  • 5-manna P/F 8-9: Inför 5-manna får varje lag ett uppstartskit bestående av bollar, koner och västar. Från 2014 är ambitionen att detta ska kvitteras ut på Stadium Stinsen, tills vidare tar ni kontakt med utbildningsansvarig, per.wiklundh@sollentunafk.se. Uppstartskitet ska räcka under två år i 5-manna och lagen ansvarar själva för att komplettera på Stadium Stinsen. Övrigt material som t.ex. träningskläder köps in via Stadium Stinsen.
  • 7-manna P/F 10-11: Inför 7-manna ändras bollstorleken vilket betyder att lagen behöver köpa in nya bollar. Allt material beställs från och med 7-manna från Stadium Stinsen Teamsales. Nya 7-manna lag kan nyttja lagkonto i förskott, kontakta kansliet.
  • 9- och 11-manna från P/F12: Samma rutin som för 7-manna. Observera att pojklagen byter bollstorlek från 4 till 5 inför P14, lagen bör då ha utrymme att det året göra en större bollbeställning. Detsamma gäller inför F16 för flicklagen.


Beställningar

Alla beställningar görs via Stadium Teamsales i Stinsen. Beställningar görs som webbordrar, något ni kan läsa om hur det fungerar på länken här under. Kontaktadress till Stadium Stinsen är teamsales.stinsen@stadium.se. Stadium Stinsen kommer även erbjuda en de vanligaste produkterna som butiksvara, vilka ser ni i profilguiden.

Instruktioner webbordrar Sollentuna FK.


Betalningsrutin

Vid lagbeställningar via Teamsales finns tre huvudsakliga sätt att betala på, vilket av dessa ni väljer ska alltid anges på beställningsblanketten.

  • Kontant. Innebär att laget med hjälp av kontanter/kort betalar sin beställning i kassan på Stadium.
  • Lagkonto. Om laget anger att lagkontot i föreningen ska belastas kommer Stadium Stinsen ställa frågan till kansliet som svarar om täckning finns. Om täckning finns betalas beställningen av lagkonto, det vill säga att faktura hamnar hos klubben.
  • Fakturering. Om lag har fått in företag som ska stå för beställning (ofta i utbyte mot tryck på kläder) kan Stadium hjälpa till med fakturering om de får tillgång till företagets namn, org. nr, adress och kontaktperson.
Md adam3659
Sollentuna FK:s officiella matchställ för säsongen 2013-2016. Matchtröjor fås genom klubbens kansli och är en så kallad Mi-team produkt från adidas. Shortsen är av modellen Regista14 och löper över säsongen 2015. Shortsen är desamma som alla spelare även tränar i. Strumporna är svarta och av modellen Milano, även dessa löper av säsongen 2015 och är samma modell som man tränar i.
Md vyrn 1068adidas estro 13 trikot kurzarm argentinien hellblau weiss z56965
Klubben har även tagit fram en officiell bortamatchtröja. Modellen heter Strip Estro 13 och kommer till säsongen 2015 ersättas av en liknande modell som heter Striped 15. Matchtröjan används främst av våra representationslag tillsammans med svarta shorts och svarta eller vita strumpor. Det är möjligt för alla lag i klubben att beställa denna tröja via Stadium Teamsales, klubben uppmuntrar dock till att istället inhandla vita tränings-shirts med nummer på, det är billigare och mer praktiskt.
Md 2013 02 15 14.15.46
Den vita Core t-shirten är vår vanligaste träningsmodell. Tröjan lämpar sig öven för att trycka nummer på baktill så får man ett bortaställ till cuper m.m.
Md attundaekonomilogo
Md andreas fotboll1 635x500px 01
Md sollentunafk
Md kontakta kansliet
Md sk rmavbild 2015 04 15 kl. 11.00.55
Md sk rmavbild 2014 08 20 kl. 16.17.04
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub