Partners

Vår partnerverksamhet

Sollentuna FK bedriver fotbollsverksamhet med en uttalad vision att ta ansvar för alla ungdomar och ledare i kommunen som vill utöva fotboll, oavsett kunskap, färdighet eller ambitionsnivå. Samtidigt vill vi kunna erbjuda en fotbollsutbildning på så hög nivå att vi kan utbilda elitspelare hela vägen inom den egna klubben. För att kunna upprätthålla visionen och kvalitén i vår fotbollsutbildning söker vi stöd från partners från det lokala näringslivet. I gengäld erbjuder vi unika exponerings och affärsmöjligheter. Vi erbjuder allt från färdiga paket till skräddarsydda upplägg.

För oss är fotboll så mycket mer! - Tillsammans med näringslivet i Sollentuna vill vi även vara med och göra skillnad utanför fotbollsplan. Detta gör vi genom insamlingar och samhällsprojekt som berör miljön, utanförskap, ohälsa och otrygghet i kommunen. Allt detta gör vi tillsammans under parollen #viärsollentuna.

Bli partner till SFK!

Vill du veta hur? Kontakta Christian Colmenius, marknadsansvarig christian.colmenius@sollentunafk.se.

Våra huvudpartners

Det är företag med stort engagemang som långsiktigt hjälper oss att utveckla verksamheten.

adidas.se

stadiumteamsales.se

svea.com

erlandssonbygg.se

excaliburfonder.se

jurk.se


Huvudpartner för dam- och flickverksamheten
Magnolia Bostad AB är huvudpartner till vår dam- och flickverksamhet under säsongen 2018.


Proximo AB ligger bakom rekryteringen av vår nya sportchef för dam- och flickverksamheten och är en huvudpartner för vår dam- och flickverksamhet under 2018.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub