Ultimate performance

Sollentuna FK har valt att samarbeta med Ultimate Performance avseende fotbollsinriktad fysträning, skadeprevention och rehab. Ultimate Performance Center & Sports Medicine Sollentuna skall vara det naturliga valet för fysisk uppbyggnad, träning och rehab.

Ultimate Performance har utvecklat ett modernt fysträningskoncept som starkt skiljer sig från den "traditionella" fysträningen. Ultimate Performance har förstått att göra fysträning rolig, ändamålsenlig och skadeförebyggande med en genomtänkt mätbar progressionsplan.


Ledorden är: Stark, Snabb och Skadefri!


Det har under den senaste tioårsperioden blivit allt tydligare hur svenska ungdomars allmänfysiska status försämrats och hur detta leder till att förslitnings- och överbelastningsskador, t.ex. knä-, ljumsk- och ryggproblem, kryper ned i åldrarna, vi möts återkommande av rapporter avseende allvarliga knäskador/korsbandsskador på dam-/och flickfotbollsspelare.

Det är vår fasta övertygelse att samarbetet med Ultimate Performance kommer att lyfta vår fotbollsverksamhet avsevärt och vi ser detta som en optimal och helt naturlig central lösning då vi som klubb ser att vi har ett ansvar gentemot våra aktiva att inte bara utveckla dem till duktiga fotbollsspelare utan även kunna bidra till ett livslångt aktivt liv.


I och med detta samarbete kan klubben nu implementera en "Röd Fysträningstråd" med utgångspunkt från Skadeförebyggande träning vilken leder till träning för Maximal Prestation (POWER/Explosivitet).


Hos Ultimate Performance Sports Medicine med dess idrottsinriktade fysioterapeuter (naprapater/kiropraktorer/sjukgymnaster) får du hjälp med din skada.

Innehållet i samarbetsavtalet innefattar mycket förmånliga lagpaket för träning i Ultimate Performance Center i Sollentuna, rabatterade priser och snabba behandlingstider på Sports Medicine, gäller både aktiva spelare/medlemmar och medlemmar (se nedan länkar).


Inskolningserbjudande

Sportsmedicine/naprapat-erbjudande

Off-seasonerbjudande 2016

In-seasonerbjudande

Året-om-erbjudande
Gratis Workshop


Klubbens ambition och vilja är att samtliga lag ansluter sig till detta mycket förmånliga avtal.

Vi vill även rekommendera alla våra medlemmar att kontakta Ultimate Performance för träningsupplägg för individuell träning samt för behandling och korrektiv träning/rehabträning vid skada.


Tidsbokning Ultimate Performance Sports Medicine (naprapat)

Frågor och bokning av fysträningskoncept för lag/individer i Sollentuna FK
Ali Khaldi, Ultimate Performance

E-mail: ali@ultimateperformance.se

Mobil: 070-5505754

Frågor till Sollentuna FK
Mikael Thorstensson, klubbchef

mikael.thorstensson@sollentunafk.se

Md sn rapport 2018
Md attundaekonomilogo
Md sollentunafk
Md kontakta kansliet
Md sk rmavbild 2015 04 15 kl. 11.00.55
Md sk rmavbild 2014 08 20 kl. 16.17.04
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub