Arbeta hos oss

Sollentuna FK är idag en av Sveriges största idrottsföreningar. Vår verksamhet bygger till största del på det ideella engagemang som våra 800 ledare lägger ner varje säsong. Utöver de ideella ledarna har vi idag ett stort antal så kallade externa ledare, det vill säga tränare i huvudsakligen äldre årskullar som arvoderas för sitt arbete. Klubbens kansli utgör navet i all vår verksamhet, där arbetar idag klubbchef tillsammans med chefstränare samt personer som ansvarar för drift av idrottsplatserna och hantering av ekonomi.

Sollentuna FK söker alltid engagerade och duktiga fotbollstränare. Vi har ett brett utbud av olika tränarroller så tveka inte att höra av er om ni är intresserade av att bidra till vår fotbollsverksamhet.

  • Huvudtränare och assisterande tränare till lag i alla åldrar.
  • Teamtränare. Personer med tränarbakgrund och kompetens som arbetar under våra chefstränare inom speciella årskullar. Mer flexibel roll än huvudtränarrollen med möjlighet att styra sitt schema.

Lediga tjänster

  • Huvudtränaruppdrag 11-manna pojk och herr (kontakta erik.borjeson@sollentunafk.se)
  • Knattefotboll och sommarfotboll - ungdomar som vill arbeta på Knattefotboll och Sommarfotboll hittar information om detta under dessa arrangemangs flikar.


Besök vår nya webbshop på sollentunafkshop.se

Md vi rsollentunamindre
Md attundaekonomilogo
Md kontakta kansliet
Md sk rmavbild 2014 08 20 kl. 16.17.04
Md sk rmavbild 2015 04 15 kl. 11.00.55
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub