Knattefotbollsskolan information

Knattefotbollsskolan 2019

Knattefotbollsskolan 2019 vänder sig till spelare födda 2013.

Spelare födda 2012 kommer vi under säsongen 2019 organisera i trupper ledda av föräldraorganisationer. Maila christian.greus@sollentunafk.se så sätter vi er i kontakt med våra nystartade grupper.

Knattefotbollsskolan är Sollentuna FK:s första kontakt med de barn och föräldrar som förhoppningsvis är våra framtida spelare och ledare. Knattefotbollsskolan ska vara en rolig, trygg och utvecklande verksamhet som ger alla inblandade ett första positivt intryck av fotboll som idrott och Sollentuna FK som klubb.

Grundläggande organisation

Knattefotbollsskolan riktar sig i nuläget till två åldersgrupper, pojkar och flickor i åldern 6 år. Verksamheten har platsgaranti och genomförs på olika idrottsplatser i kommunen. Under perioden april-oktober genomförs en träning i veckan där barnen tränas av ungdomsledare från Sollentuna FK. Flickor och pojkar i båda åldrarna tränar tillsammans på sin idrottsplats.

Träningsgrupper

Efter er anmälan hamnar ni i den träningsgrupp ni valt. Ni hittar alla dessa grupper i menyn högst upp, längst till höger. Där kan ni se alla våra nio geografiska områden i respektive årskull.

Kostnad
6 år (födda 2012): 800 kr + 100 kr medlemsavgift

Avgiften faktureras vid anmälan och ska betalas för att anmälan ska gälla. Den ökade avgiften till 2019 motsvaras av att varje spelare till 2019 får en Sollentuna FK t-shirt.

Idrottsplatser och dagar
Knattefotbollsskolan genomförs under:
Vårterminen med start vecka 17 tisdag eller onsdag se nedan fram till och med v 22. Detta innebär sextillfällen.

Höstterminen med start v 34 till och med v 39. Detta innebär sex tillfällen.

Tiderna och plats

Födda 2013

Exakta tider för 2019 kommer senare, tidigare år har det varit 16.30 till 17.30, främst tisdagar och onsdagar.


Ungdomsledare och kontaktperson
Sollentuna FK strävar efter att ha välutbildade och engagerade ungdomsledare som skapar glädje med fokus på fotboll och lek. Högst ansvarig för vår Knattefotbollsskola är mikael.thorstensson@sollentunafk.se. Till sin hjälp har klubben överledare på varje idrottsplats, ungdomsledare med mer rutin och ansvar för verksamheten. Överledarna tillsammans med ett antal ungdomsledare genomför träningarna.

Innehåll och material
Knattefotbollsskolans innehåll ska vara lekfullt men med fokus på bollen. Enkla lekar/övningar med så mycket boll som möjligt är målsättningen. Barnen ska stimuleras till att vilja ha bollen, och fortsätta leka fotboll även efter träningarna på sin fritid. Eftersom Knattefotbollskolan är en prova-på-verksamhet för många av kräver vi inte några specifika materialinköp. För de barn och föräldrar som vill träna i Sollentuna FK-material finns det att köpa på Stadium Stinsen.

Anmälan
Anmälan öppnar den 15/2-2019.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub