P08 Vallen

Lagfotografering


När: Tisdagen den 13 mars kl 18.20 (samling 18.10)

Var: Stinsens Köpcentrum, på övervåningen bredvid Stadium Stinsen


Fotograferingen tar ca 30 minuter och det tas både lagbilder och spelarbilder till vår lagsida. Det går också bra att beställa egna samlarbilder.

Det är viktigt att beställningsblanketten är ifylld och tas med till fotograferingen (se nedan).

I år är det svarta matchtröjor som gäller. Matchtröjor finns på plats. För alla spelare gäller att ni tar med egna svarta shorts, svarta strumpor och fotbollsskor.

I samband med årets lagfotografering kommer det även att vara klubbdagar på Stadium Stinsen med bra priser på shorts, strumpor och träningsoveraller.


Beställningsblanketten inför fotograferingen!

Beställningsblanketten fyller man i direkt i datorn, skriver ut, signerar och tar med sig till fotograferingen. Blanketten är bifogad samt går att ladda ner på följande länk:

https://myclub-member.s3.amazonaws.com/media/filemanager/160/X3214Uc4YflA/Best_Post_18_ifyllningsbar.pdf

Det är viktigt att beställningsblanketten är ifylld och tas med till fotograferingen. Hör av er till Jonas (0708-493093, jonas_stridh@hotmail.com) om ni inte har möjlighet att skriva ut blanketten.

Beställningsblanketter ska lämnas in vid fotograferingen, oavsett om man önskar beställa egna bilder eller inte. Om inte beställningsblanketten lämnas in får vi tyvärr ingen digital spelarbild till vår lagsida.

Respektive spelare/målsman fyller i samtliga fält i den övre delen av blanketten och kryssar för de alternativ som ska beställas i det vita fältet i mitten.

Nedersta fältet är för de spelare som önskar beställa egna samlarbilder.

Förening: Sollentuna FK

Lag: P08 Vallen


Har ni frågor? Kontakta Jonas (0708-493093, jonas_stridh@hotmail.com)

Välkommen till P08 Vallen!

Vi är ett gäng glada killar som tränar på Sollentunavallen måndagar 16.30-17.30. Många av oss går på Sofielundsskolan men inte alla.

Vi behöver vara fler engagerade föräldrar!

För att stödet runt laget ska fungera bra framöver behöver vi vara fler föräldrar som hjälper till. Vi behöver främst få in en arrangemangsansvarig och en kassör. Under Medlemsinformation på Sollentuna FKs hemsida kan du läsa mer om de olika rollerna. Tag kontakt med Jonas om du är intresserad.

Md sn rapport 2018
Md attundaekonomilogo
Md sollentunafk
Md kontakta kansliet
Md sk rmavbild 2015 04 15 kl. 11.00.55
Md sk rmavbild 2014 08 20 kl. 16.17.04
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub