P04 Helenelund

En värdig avslutning

Publicerad 2017-10-27 10:17
Lbavslutning
Nu har Lunden Boys satt punkt för tävlingssäsongen 2017 och det gjordes i stor stil på ett duggregningt HIP, med en match som får El Classico att blekna i jämförelse och med en extravagant pizzabuffé.

I en mörk och duggregning oktoberkväll satte Lunden Boys igår punkt för tävlingssäsongen 2017. Det gjordes, precis som traditionen bjuder, på HIP tillsammans med hugade föräldrar. Maria Hilding hade lagt upp ett fint program med uppvärming och småmatcher i parform. Det senare var lika uppskattat som underhållande, även om vissa axlar riskerades ryckas ur led av ivriga partners. Bilder kommer läggas ut på Lundens insta, missa inte det... Därefter följde kvällens solklara "piece de resistance", den årliga 11-mannamatchen mellan spelare och föräldrar.

Föräldrarna var inför match på gränsen till övertaggade och det talades självsäkert om förnedring. Förstärkta av Tures vindsnabbe bror Valter tog man programenligt ledningen i första halvlek, men killarna lät sig inte nedslås. Krokoms Ravelli, Stina, fick jobba hårt i målet, men fick till sist vittja nätmaskorna. 1-1 i halvtid blev 3-2 till spelarna vid slutsignalen och viss frustration kunde märkas bland föräldrarna. Kommenater som flög i duggregnet var t ex "om bara Peter hade varit med, då jäklar..." och "domarn missade ju för tusan en solklar straff" osv osv.

Nåväl, efter lagfotot blev alla de goaste vänner igen och omgruppering skedde till Kummeby Pizzeria. Där hade Stina fixat en överdådig pizzabuffe som avnjöts med rikliga mängder läskeblask, samtidigt som årets utmärkleser delades ut. Mattes Trophy för bäst träningsnärvaro gick, i stenhård konkurrens, för andra året i rad till Anton Sundkvist. Grattis! Årets raketer, dvs resa i personlig /fotbolls/utveckling, gick i år till Bobo och Simon Kroon. Stort grattis även till er! Därefter avslutades kvällen och stillheten lade sig åter över den lokala pizzarestaurangen.

Nu går Lunden Boys in i en mer långintensiv fas, med paus under höstlovet och därefter träningar måndagar 18:45-20:15 och torsdagar 17:30-19:00, preliminärt t o m 7 december. Mer info om vinter och nästa säsong följer per mejl.

Stort tack för en kul säsong och FORZA LUNDEN!!

Vid pennan,

Fredrik
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub