P04 Helenelund

Oktoberbollen, dag 2 - slutspelet

Publicerad 2017-10-29 17:57
B80f5088 a13a 44d7 a527 0d2e8780648e
Donken är bästa trösten
En storm av bibliska proportioner väntade Lunden Boys på spelplatsen med det kittlande namnet Knutby BP. Dock lyste såväl Kristi Brud som pastor Fossmo med sin frånvaro.

Konyaspor Kulübü är en turkisk fotbollsklubb baserad i Konya i södra delen av landet. I första slutspelsmatchen stötte vi på deras nordligaste träningsgrupp, Konyaspor KIF. Tyvärr förlorade vi slantsinglingen och fick därmed orkanen i ansiktet. Och med bara en halvlek var det inget att be för. Det blev en hattig och lite hetsig mach där vi aldrig hittade vårt spel. Avgörandet kom då motståndarna tilldömdes en korrekt straff i slutminuterna. Förlust 0-1.

Efter laddning på Donken väntade Gideonsberg och nu var fru Fortuna med Boysen. Vinden i ryggen och 2-0 vid slutsignalen. Ska sägas att båda lagens ledare faktiskt försökte förmå domaren att låta lagen växla sida efter halva matchen, men denne lät sig ej bevekas.

I sista slutspelsmatchen stod Upsala IF för motståndet och nu hade arrangörerna insett det orättvisa i att vinden, som flyttade målburar(!), tilläts avgöra matcher. Sidbyte efter halva! En hyggligt jämn tillställning slutade med uddamålsförlust 2-3 för Sollentunas Finest.

Summa summarum en mycket fin insats av killarna, i säsongens 11:e timma. Och en kul cup med hela sex matcher för alla lag. NU är tävlingssäsongen 2017 verkligen över.

Forza Lunden!!

Vid pennan

Fredrik
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub