P06 Sportfältet

Brons i Jarlabergs höstcup

Publicerad 2018-10-29 08:34
Av 16 lag på nivå Svår/Extrasvår så hamnade vi till sist på tredjeplats med samma poäng och målskillnad som tvåan.

Cupen spelades med den nya, mindre planstorleken och vi hade därför justerat vårt spelsystem till 3-2-3. Främst för att få mer offensiva kantspelare.

Lördagens gruppspel bjöd först på segrar mot Tyresö och Österåker. Kanske gick det lite för lätt I dessa matcher, för I sista matchen mot Mälarhöjden blev vi lite tagna på sängen av deras aggressiva spel. En jämn match där vi dock missar de lägen vi har medan dom är effektiva. Vi har dock turen att ändå vinna gruppen på målskillnad.

I söndagens slutspel ställdes vi mot övriga gruppvinnare. I första matchen mot Jarlaberg tar vi ledningen tidigt men blir lite naiva och vi låter dom rulla för mycket ostört. En del spelare på ovana positioner också och det märktes. Förlust 1-3.

Efter tacolunch i Nacka Forum var killarna fyllda med energi till matchen mot AIK Gul. Första halvlek dominerar vi totalt och AIK tillåts knappt komma över mittlinjen. Tyvärr får vi inte till avsluten. Andra halvlek blir jämnare men där vi fortsatt har dom vassaste chanserna. Matchen slutar 0-0 och det ska AIK vara väldigt glada för...

Sista matchen mot Vendelsö spelas I högt tempo där vi är lite hetare. Nu får vi också äntligen utdelning med två fantastiskt fina mål. Vi hamnar på samma poäng och målskillnad som tvåan Jarlaberg men dom har både gjort fler mål och vunnit inbördes så vi får nöja oss med tredjeplatsen.

Vi visade att vi i våra bästa stunder kan mäta oss med de bästa lagen, men vi har inte råd att gå ner i fokus och intensitet som vi stundtals gjorde mot Mälarhöjden och Jarlaberg.

Matcher:

Sportfältet-Tyresö 2-0 (0-0)

Målskyttar: Delano, Felix (straff)

Assist: Simon

Sportfältet-Österåker 4-0 (3-0)

Målskyttar: Delano 2, Noel, Navid

Assist: Navid, Lazo, Noel

Sportfältet-Mälarhöjden 1-3 (1-2)

Målskytt: John

Assist: Delano

Sportfältet-Jarlaberg 1-3 (1-1)

Målskytt: Felix

Assist: Angelo

Sportfältet-AIK Gul 0-0

Sportfältet-Vendelsö 2-0 (1-0)

Målskyttar: Noel, Delano

Assist: Felix, Lazo


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub