P06 Sportfältet

Guld och brons i Roslagscupen!

Publicerad 2019-06-25 13:13
Fyor9441
Våra två lag, där nästan hela truppen var med, gjorde en fantastiskt bra insats i Roslagscupen.

Lag Vit hade lite motflyt i gruppspelet och förlorade ett par matcher trots spelövertag. Dessutom blev Felix skadad med gipsad arm och hemfärd redan på lördag kväll. Dock tog man sig ändå till A-slutspel och i åttondelen så var man överlägsna mot Gamla Upsala. Kvartsfinalen blev en rysare mot Gideonsberg där underläge med 1-3 i andra halvlek vändes till seger på straffar. Semifinalen mot kompisarna i lag Svart var som väntat en jämn historia. Killarna känner till varandras styrkor och det blev ganska låst spel. Tillfälligheter avgjorde till lag Svarts fördel.

Starkt av lag Vit att kunna ladda om till bronsmatchen där man återigen vände underläge i andra halvlek till seger på straffar.

Lag Svart hade en mer behaglig resa i gruppspelet och vann samtliga fem matcher med en målskillnad på 45-3! Kanske var laget lite väl övermodigt när man gick in till kvartsfinalen mot Romfartuna. Ett tidigt baklängesmål gjorde att spelet låste sig ännu mer och ju längre matchen gick desto mer panik blev det...värmen med nästan 30 grader gjorde det också svårare att ta de löpningar som hade krävts för att luckra upp Romfartunas försvarsmur. Så äntligen med fyra minuter kvar fick vi medstuds och kunde göra två mål inom 30 sekunder! Lättade killar kunde sedan se kompisarna i lag vit vinna sin kvartsfinal på straffar. Semifinalen vann som tidigare nämnts lag Svart i en jämn match.

Finalen mot det lokala hemmalaget Olands FF blev däremot ingen spännande historia. Vi kunde spela avslappnat och vinna med hela 7-0!

Speciellt roligt när det går så bra att i stort sett hela spelartruppen är med. En härlig helg med bra sammahållning, strålande väder och två pokaler hem till Sollentuna :)


Md humx5731  1
Md xofa7640
Md wxsh4388
Md lsen7889
Md klsg4618
Md img 6036
Md img 6033
Md img 6032
Md img 5981
Md img 5952
Md img 5983
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub