P09 Norrviken

Här kommer lite information inför utesäsongen 2018

Publicerad 2018-03-27 16:58


Vi rivstartar med en träningscup söndagen den 8 april på Edsbergs sportfält. Vi har bjudit in både externa lag och lag från Sollentuna. Under cupen tänker vi försöka tjäna pengar till lagkassan genom fikabord och eventuellt grill. Vi kommer eventuellt också behöva någon förälder som hjälper till som domare. Kan ni hjälpa till på något sätt, svara då på det här mailet eller lämna en kommentar i kallelsen.

Torsdagen den 12 april drar vi igång uteträningarna. I samband med den första träningen bjuder vi in till föräldramöte i klubblokalen på Norrvikens IP. Vi kommer bland annat att diskutera ekonomi, cuper och ledarroller. Om någon förälder vill hjälpa till som ledare så är ni välkomna att höra av er.

Under våren kommer vi att träna på Norrvikens IP torsdagar 16.30-18.00 och på Viby BP söndagar 9.30-11.00. Tänk på att komma i tid till träningarna!

Vi kommer även i år att delta i Sollentuna5an. Observera att vi i år kommer att spela på lördagar. Första tillfälle är lördagen den 21 april på Edsbergs sportfält. Mer information och spelschema hittar ni på Sollentuna5ans hemsida: http://www.sollentuna5an.se/

Vi har anmält två lag till Aroscupen i Västerås den 28 juni till den 1 juli. Vi har redan tillräckligt med spelare för två lag, men till och med den 16 april har vi möjlighet att anmäla ett lag till, så det finns fortfarande utrymme för fler spelare.

Sedan förra säsongen så har vi fått några nya spelare till laget. Vi välkomnar alla nya spelare och föräldrar. Vi rekommenderar alla föräldrar att gå med i lagets slutna Facebook-grupp Sollentuna FK P/F09 Norrviken. Här kan vi dela information och bilder om laget. Information och kalender finns även på vår lagsida, som ni hittar på Sollentuna FKs hemsida http://www.sollentunafk.se/ under fliken 9 år.

Om det är någon förälder som inte vill att dess barn ska vara med på bild på hemsidan eller Facebook, meddela då oss genom att svara på detta mail.

För nya föräldrar bifogar jag våra Förhållningsregler för föräldrar i Sollentuna FK PF09 Norrviken.

Nu ser vi fram emot vår och en härlig utesäsong.

Ledarna genom Peter Gummesson

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub