Akademi P19

Ligacupen Gr 5, borta mot Brage – 25 november 2018

Publicerad 2018-11-27 11:18
Andra gruppspelsmatchen av totalt 3 st. spelades borta mot Brage, Borlänge. Trots vårt spelövertag drog Brage det längsta strået och vann med 1-0.

Matchen svängde fram och tillbaka men där vi hade spelövertaget. Motståndarna var kompakta och föll ner djupt och var tighta när vi hade boll. Vi hade några vassa målchanser i första halvlek men lyckades inte få in bollen i mål. Första halvlek slutade 0-0.

Andra halvlek såg i stort ut som första med tillägget att vi kom fram lite mer längs kanterna och hade ett större spelövertag med relativt många bra avslut men trots det fick vi inte in bollen. Motståndarna hade ett snabbt omställningsspel som gav utdelning i den 80:e minuten där de frispelade sin topp som kunde göra 1-0 vilket blev slutresultatet.

Vi tackar Brage för en bra match!

Trots förlusten ligger vi fortsatt 2:a i gruppen efter Hammarby som haft imponerande 2-siffriga vinster mot både Brage och Sandviken. Det ända som gäller nu är vinst mot Hammarby och den matchen spelas borta den 2:a december. Kom igen nu Sollentuna!!
Per-Åke Björnstedt
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub