Alla till Vallen - #viärsollentuna

Publicerad 2018-05-28 14:01
Vi rsollentuna2  2
​Kom och stötta #viärsollentuna, SFK och Sollentuna Kvinnojour. Söndagen den 10:e juni spelar Sollentuna FK två matcher på Sollentunavallen. Vi uppmanar alla våra lag, tränare, föräldrar och övriga supportrar att komma till Vallen för att stötta våra lag och insamlingen till förmån för Sollentuna Kvinnojour.

Kom och stötta SFK och Sollentuna Kvinnojour! Söndagen den 10:e juni spelar Sollentuna FK två matcher på Sollentunavallen. Vi uppmanar alla våra lag, tränare, föräldrar och övriga supportrar att komma till "Vallen" för att stötta våra lag och insamlingen till förmån för Sollentuna Kvinnojour.

Matchtider:

  • 12.00 Sollentuna FK – Gideonsberg (dam div.2)
  • 15.00 Sollentuna FK – Umeå FC (herr div.1)

Denna dag är allt fokus på Sollentuna Kvinnojour och matcherna är kulmen på två månaders insamling under SFK´s initiativ #viärsollentuna med ett insamlingsmål på 100 000 kr. SFK bjuder alla besökare på fri entré till båda matcherna och uppmanar istället besökare att bidra till Sollentuna Kvinnojour. De insamlade pengarna går oavkortat till verksamheten för våldsutsatta kvinnor och barn, och framför allt till en sommarutflykt för kvinnor och barn samt att möblera nya skyddsboenden.

Läs mer om Sollentuna Kvinnojour.

Än finns det chans att göra skillnad!

Fram till och med Söndagen 10:e juni kan du och ditt lag tjäna pengar till laget och samtidigt stötta Sollentuna Kvinnojour. Genom initiativet #viärsollentuna vill vi uppmuntra spelare, släkt, vänner, grannar och övriga invånare att stötta utsatta grupper på och utanför fotbollsplanen i Sollentuna, denna gång till förmån för Sollentuna Kvinnojour. I skrivande stund leder P10 Silverdal insamlingen med F03 straxt efter sig, sedan är det vidöppet bland övriga lagen. Det är mindre än två veckor kvar men det är fortfarande långt ifrån avgjort. För att spetsa till insamlingen lite extra så bjuder SFK det vinnande laget på en häftig fotbollsupplevelse till hösten. Det vinnande laget kommer att presenteras efter den 10:e juni på www.sollentunafk.se.

All information om insamlingen och initiativet hittar ni på www.viärsollentuna.se

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub