Bauhaus blir ny huvudpartner till Sollentuna FK

Publicerad 2019-01-15 17:28
22ol84ajd9ccr4nb
​Sollentuna FK och BAUHAUS har ingått ett 3-årigt samarbetsavtal.

– Vi är mycket glada och stolta över att Bauhaus valt att bli huvudpartner till Sollentuna FK. BAUHAUS är ett välkänt varumärke med ett stort engagemang i svensk idrott. För oss är Bauhaus en partner av högsta karat! Nu får vi möjlighet att höja kvalitén i vår verksamhet ytterligare säger Christian Colmenius, marknadsansvarig Sollentuna FK.

Sollentuna FK är en av Europas största fotbollsklubbar inom bredd- och elitverksamhet, med över 3200 aktiva spelare och drygt 800 ledare. Klubben har runt 180 lag i seriespel varje säsong. Denna säsong representeras klubben för första gången av både ett dam- och herrlag i Div.1.

BAUHAUS storsatsar på svensk idrott, med en uttalad ambition att vara med och bygga idrotts-Sverige från gräsrots- till elitnivå.

– Sponsorskapet med Sollentuna FK ger oss det vi söker i en idrottspartner och genom samarbetet främjar vi svensk idrott ytterligare. Vi hoppas att Sollentuna FK med vårt stöd ska kunna fortsätta utveckla sin verksamhet framgångsrikt och jämlikt säger Johan Saxne, marknadschef på BAUHAUS Sverige.

För mer information, kontakta:

Christian Colmenius, marknadsansvarig Sollentuna FK
E-post: christian.colmenius@sollentunafk.se
Telefon: 070-348 20 50

Johan Saxne, marknadschef BAUHAUS
E-post: jsa@bauhaus.se
Telefon: + 46 (0)8 580 22 080

___________________________________________________________________________________________________________________

Om Bauhaus

BAUHAUS är en av Europas ledande byggvaruhuskedjor och har 270 varuhus i 18 länder (Österrike, Kroatien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Ungern, Island, Norge, Slovenien, Bulgarien, Spanien, Sverige, Schweiz och Turkiet, Luxemburg, Slovakien). BAUHAUS etablerades i Sverige 1997 och är idag marknadsledande inom byggvaruhandeln med sina 17 varuhus på den svenska marknaden. BAUHAUS har sitt huvudsäte i Mannheim, Tyskland, där företagets första byggvaruhus invigdes år 1960.

Christian Colmenius
Md ska rmavbild 2019 01 17 kl. 15.37.39
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub