Diplomerad förening

Publicerad 2019-02-19 11:04
Sk rmavbild 2019 02 19 kl. 11.29.04
Sollentuna FK kommer under slutet av vecka 8 skicka ut enkäter kopplade till Svenska Fotbollförbundets projekt "Diplomerad förening". Enkäterna kommer skickas i två varianter, till ledare samt till spelare/vårdnadshavare. Läs mer här!

Läs SvFF:s information om Diplomerad förening här: https://www.svenskfotboll.se/svff/diplomerad-foren....

Sollentuna FK:s styrelse och klubbledning har utifrån vår verksamhetsplan för 2018 arbetat med att ta fram enkäter för att undersöka vad våra medlemmar tycker om klubben, med syfte att kunna utveckla den ytterligare. Under året dök SvFF:s projekt Diplomerad förening upp vilket passade perfekt för detta ändamål. Genom SvFF:s enkäter får vi nu ett kraftfullt verktyg där vi kan undersöka vad medlemmarna tycker om vår verksamhet och dessutom är detta kopplat till processtöd och handlingsstöd hos StFF och SvFF.

Enkäterna kommer skickas ut på torsdag den 21:a februari och vara aktiva till 21:a mars. Det är två enkäter som skickas ut enligt följande:

  • En enkät till ledare/tränare i klubben.
  • En enkät till spelare & vårdnadshavare som innehåller frågor till både spelare och vårdnadshavare.
  • Enkäterna tar cirka 5-10 minuter att fylla i.
  • Avsändare på enkäten är "Svenska Fotbollförbundet" samt mailadressen "noreply@questback.com". Mailadresserna är dock hämtade från vårt medlemsregister. Om ni inte fått enkäten men önskar den, kolla först i era mailfilter och skräppost, maila annars till mikael.thorstensson@sollentunafk.se.

Vi önskar givetvis att så många medlemmar som möjligt tar sig tid att svara på enkäterna så att vi får ett bra underlag att arbeta vidare med!


Mikael Thorstensson, klubbchef
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub