Fotbollshallen på gång

Publicerad 2017-08-24 15:41
Img 7994
Bild från hallen i augusti 2017.
Fotbollshallen på Norrvikens IP närmar sig invigning och de sista finputsningarna genomförs i nuläget på hallen och området runtomkring. Här finns mer information om hallen och hur den kommer nyttjas.

För de som passerar Norrvikens IP står fotbollshallen där i all sin prakt och ser klar ut. Det är den också till stor del, konstgräset är redan lagt och invändigt är i stort sett allt klart. Det som återstår är en del arbete med entrén samt området utanför. Där ska bland annat staket sättas upp, området ska asfalteras och vår veranda till cafeterian ska byggas upp.

Hallen är tänkt att nyttjas för fotbollsverksamhet i kommunen och är byggd och drivs av kommunen. Sollentuna FK har varit delaktiga i hela processen och har även gjort en del ekonomiska bidrag. Tiderna i hallen kommer fördelas från kommunen till Sollentuna FK som sedan gör ett schema för våra lag. Detta arbete är inte gjort än och kommer givetvis mest ha fokus på vintersäsongen 2017/2018. Klubben är givetvis måna om att så många lag som möjligt får vara i hallen men vi behöver också vara realistiska och förstå att alla kommunens fotbollsspelare inte kan få plats på en 11-mannaplan. Schemat kommer bli en balans mellan att ge så många lag som möjligt en chans att få nyttja hallen men även säkerställa att de lag som behöver regelbunden vinterträning får detta.

Klubben återkommer med mer information kring ev. invigning och sedan även schemaläggning. Våra enskilda lag behöver inte kontakta Sollentuna kommun för tidsbokning utan vi hanterar detta internt.

För mer information om fotbollshallen, kontakta klubbchef mikael.thorstensson@sollentunafk.se.

Besök vår nya webbshop på sollentunafkshop.se

Md vi rsollentunamindre
Md attundaekonomilogo
Md kontakta kansliet
Md sk rmavbild 2014 08 20 kl. 16.17.04
Md sk rmavbild 2015 04 15 kl. 11.00.55
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub