Fotbollsprofil Norrvikens skola

Publicerad 2018-11-08 14:23
2192257 650x
Fotbollsprofilen bedrivs på Norrvikens IP, bland annat i vår fina fotbollshall.
Sollentuna FK har i många år haft en fotbollsprofil på Norrvikens IP där elever får möjligheten till fotbollsträning två gånger i veckan inom elevens val. Till höstterminen 2019 har vi tillsammans med Norrvikens skola bestämt oss för att satsa på att utöka fotbollsprofilen till även årskurs 6.

Sollentuna FK har i många år haft en fotbollsprofil på Norrvikens IP där elever får möjligheten till fotbollsträning två gånger i veckan inom elevens val. Till höstterminen 2019 har vi tillsammans med Norrvikens skola bestämt oss för att satsa på att utöka fotbollsprofilen till även årskurs 6. Det innebär att vi siktar på att från hösten 2019 ha fyra årskurser, från årskurs 6-9 inom fotbollsprofilen. Sedan höstterminen är det vår utvecklingschef Mike Lindström som är huvudinstruktör på fotbollsprofilen och vi har fantastiska förutsättningar med fotbollshallen och hela Norrvikens IP.

Onsdag den 21/11 bjuder Norrvikens skola in till öppet hus. Kl. 18.00 kommer undertecknad samt Mike Lindström finnas på plats för att prata om fotbollsprofilen och svara på frågor.

Torsdag den 29/11 bjuder vi in till prova-på-träning kl. 14.30 på Norrvikens IP (i fotbollshallen). Detta är inte en provträning utan ska ses som en möjlighet att få träffa Mike och genomföra en träning på samma sätt som i fotbollsprofilen. Möjligheten kommer även finnas att träffa nuvarande elever på profilen. Anmälan till denna träning krävs, maila mike@sollentunafk.se senast den 23/11.

Vi är väldigt glada och stolta över att försöka utöka och ytterligare förbättra vår fotbollsprofil till nästa läsår. Har ni frågor om kötider, skolval etc. vänder ni er med fördel till Norrvikens skola. Frågor om innehållet på träningar svarar mike@sollentunafk.se på.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub