Fullspäckade helg

Publicerad 2018-04-18 10:07
Img 2674
Damlaget ser fram emot årets seriepremiär på lördag.
Till helgen blir det full fart när Sanktan drar igång ordentligt, samtidigt är det vårens första Sollentuna 5:a på Sportfältet, Spring för livet på Sollentunavallen och båda herrlagen och damlaget spelar på hemmaplan.

Lördag 21:a april blir det mycket roligt att se fram emot när Sollentuna 5:an kickar igång på Edsbergs sportfält redan kl. 09.00. Senare på dagen är det dags för Spring för livet, det enormt uppskattade arrangemanget där många av våra lag springer varv efter varv på Sollentunavallen för att samla in pengar till BRIS och sina lag. Arrangemanget håller på mellan 13-16.

Lördagen bjuder även på seriepremiär för damlaget som tar emot Forsby FF på Norrvikens IP. Matchen har avspark kl. 16.00. Innan dess, med avspark 13.00, spelar herrlaget i division 4 sin första hemmamatch när IFK Österåker gästar Norrviken.

Söndagen fortsätter sedan med Sollentuna 5:an för våra spelare födda 2010 och på eftermiddagen har herrlaget i division 1 sin andra raka hemmamatch, denna kommer dock spelas på Skytteholms IP i Solna då Sollentunavallen fortfarande inte är klar.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub