Fyra matcher kvar

Publicerad 2020-11-13 15:28
Fyramatcher
Herrlaget är med i toppen av Ettan Norra och chansen finns att knipa andraplatsen vilket skulle innebära kval till Superettan. Dessutom återstår en häftig cupmatch mot Djurgårdens IF där en plats i vårens gruppspel står på spel.

Herrlaget har haft sin resultatmässigt starkaste säsong någonsin i Ettan Norra och är i nuläget på tredje plats i tabellen. Den redan klara seriesegraren Vasalunds IF rår man inte på men chansen finns att ta andraplatsen. I nuläget är SFK två poäng bakom BP, men även Haninge och IF Sylvia jagar.

Tre matcher återstår i Ettan Norra, bland annat två långa bortamatcher till Luleå och Umeå samt ett möte på hemmaplan med redan klara seriesegrarna Vasalund.

För att göra avslutningen ännu mer spännande återstår även omgång 2 i Svenska Cupen för herrlaget. I den matchen möter man det allsvenska topplaget Djurgården. Matchen spelas på Vallen den 19:e november.

På grund av rådande restriktioner spelas alla återstående matcher utan publik. Ni kan följa herrlagets alla matcher via https://www.sportexpressenplay.se dock!


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub