Hemmamatch för herrlaget

Publicerad 2017-09-05 13:47
Vasalund sollentuna 170521 23
Brwa Pishdari är Sollentunas bästa målskytt denna säsong med sina sju mål. Foto: Johan Borehed
På lördag är det dags för artonde omgången i division 1 norra där Sollentuna FK just nu är på åttonde plats i tabellen. Gäster på lördag är lokalkonkurrenten Vasalunds IF som ligger tre poäng efter Sollentuna.

Varmt välkomna till den artonde omgången av Division 1 Norra! Sollentunas herrar tar lokalkonkurrenten från grannkommunen, Vasalunds IF i en viktig match i division 1 norra.

Matchen spelas klockan 16.00 lördagen den 9:e september hemma på Sollentunavallens gräs.

Sollentuna kommer till matchen med en seger, en oavgjord och en förlust hittills på höstsäsongen. Senast blev det en poäng borta mot Sandvikens IF.

Gästerna från Solna, Vasalunds IF, har nitton inspelade poäng och är tre poäng bakom Sollentuna i serien. När lagen möttes i våras vann Sollentuna på Skytteholms IP. Lagen har dessutom mötts i Svenska cupen både 2015 och 2016, bägge matcherna slutade med Sollentuna-seger.

Kom och stöd laget i kampen om tre poäng och bidra med en fortsatt fantastisk atmosfär hemma på Sollentunavallen!

BILJETTINFO:
Sollentuna FK tar 60 kr i entré vid hemmamatcher. Fritt inträde för barn och ungdomar upp till 16 år samt för Sollentuna FK-ledare i klubbkläder. Biljetter löses på plats vid de två entréerna via Swish eller kontant. Entréer finns från både väster (övre entrén mot Sollentuna C) och öster (nedre entrén mot Edsviken). Parkering finns vid båda entréerna. Tar du buss går du av vid hållplats "Sollentunavallen" alternativt en promenad på ca 926 meter från Sollentuna Centrum. Här på länken hittar du all info du behöver om matchbiljetter och om Sollentunavallen: https://sollentunafk.myclub.se/menu/pages/14617

Kan du inte vara på plats och stötta herrarna kommer alla hemmamatcher att livestreamas för 89kr på den här länken: https://play.staylive.se/sollentunafk/l/2302

Matchen kommer även att kunna följas live (gratis) via vårat populära Twitterkonto: @SFKherrdiv1

MEDIA/PRESSINFO:
https://sollentunafk.myclub.se/menu/pages/14582

Tabell och Resultat:
http://svenskfotboll.se/cuper-och-serier/information/?scr=table&ftid=67025

#AllaTillVallen

Besök vår nya webbshop på sollentunafkshop.se

Md vi rsollentunamindre
Md attundaekonomilogo
Md kontakta kansliet
Md sk rmavbild 2014 08 20 kl. 16.17.04
Md sk rmavbild 2015 04 15 kl. 11.00.55
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub