Herrlaget avslutar på hemmaplan

Publicerad 2018-11-09 13:23
Sollentuna ostersund 160907 13
Jens Åberg på den tiden då han spelade i rätt färger och dessutom kunde skjuta. (Arkivbild från Svenska cupen 2016, foto Johan Borehed).
Det är dags för årets sista match i division 1 norra och herrlaget tar emot Sandvikens IF på Sollentunavallen i en RAFFLANDE kamp om sjätteplatsen i tabellen. Avspark kl. 15.00 på Sollentunavallen på lördag den 10:e november.

Med en omgång kvar av årets division 1 norra är Sollentuna FK sedan tidigare klart för en tredje säsong i landets tredje högsta serie. På lördag gästas Sollentuna av Sandvikens IF, vilket betyder att vi återigen får säga hej till Sollentunas tidigare lagkapten Jens Åberg.

Matchens mest kittlande ingrediens, förutom det faktum att det är kul att kolla på fotboll i november, är kampen om sjätteplatsen i tabellen. Sandviken innehar den just nu och Sollentuna behöver vinna för att sno den. Samtidigt behöver även BK Forward tappa poäng i sin match. Sjätteplatsen i division 1 norra ger inte en kvalplats till nästa års Champions League men det är ju bättre än åtta.

Matchen har avspark kl. 15.00 på lördag, välkomna till Vallen!


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub