Information om idrottsplatser

Publicerad 2019-03-29 15:55
Qejo0jzvut7yshxv0tca
De senaste månaderna har varit intensiva när det gäller vad som händer på våra idrottsplatser runt om i Sollentuna. Idrottsplatsernas nuvarande skick och framtid är något som, ofta kopplat till träningstider, är en av de frågor som engagerar mest i vår fantastiska klubb.

Under dagen skickades följande information ut till alla ledare i Sollentuna FK

Från Silverdal i söder till Viby i norr och från Töjnan i väster till Kärrdal i öster finns det alltid frågor och funderingar kring idrottsplatserna. För styrelse och kansli har de senaste månaderna varit extra intensiva med diskussioner med framför allt kommunen om flera av våra idrottsplatser.

För att nå ut med information om alla våra idrottsplatser har vi nu uppdaterat fliken "Idrottsplatser" på hemsidan där ni både hittar information om vad klubben vill med respektive idrottsplats samt vad vi vet i nuläget. Förhoppningsvis ger detta alla intresserade medlemmar en bättre bild av nuläget och att den kompletterar vår policy med mer konkret information. Vi kommer fortsätta att informera så mycket vi kan via den sidan och vi tar gärna emot feedback och idéer som stärker klubbens idrottsplatser. Vi vill också ödmjukt påpeka att med den mängd möten som sker med t.ex. kommunen på olika nivåer är det omöjligt att hålla alla uppdaterade med senaste information varje vecka. Vi arbetar dock stenhårt för att klubben ska få möjligheter att fortsätta utveckla sin verksamhet i förhållande till att vi är den största idrotten i Sollentuna och att vi 2018 hade närmare 160 000 deltagartillfällen.

Trevlig helg,

Mikael Thorstensson

Klubbchef Sollentuna FK

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub