Jurk ny huvudpartner

Publicerad 2018-03-08 15:39
Jurk 4 loggor br st
Jurk kommer synas på våra träningsoveraller under kommande år.
Sollentuna FK är glada att få presentera en ny huvudpartner till vår klubb. Jurkbolagen är en koncern med stort yrkeskunnande inom affärsområdena rulltrappor, svetsteknik, bostadsproduktion, byggservice. Läs mer här om Jurk och deras engagemang i Sollentuna FK.

Sollentuna FK är glada att få presentera en ny huvudpartner till vår klubb. Jurkbolagen är en koncern med stort yrkeskunnande inom flera affärsområden. Familjeföretaget har sitt ursprung i reparation och renovering av rulltrappor sedan mer än 40 år. Med åren har verksamheten vuxit och utökats till att även omfatta svetsteknik, stålmontage, bostadsproduktion och byggservice. Jurk äger även mark och kommersiella fastigheter och hyr ut lokaler för kontor, verkstad och dagverksamhet.

Sollentuna FK och Jurk har tecknat ett flerårigt avtal där företaget kommer bidra till att vi kan utveckla vår klubb ännu mer. Jurk kommer synas med sin logotyp på våra träningströjor och även på våra arenor.

Klubbchef Mikael Thorstensson om samarbetet:

- Det är oerhört glädjande att företag som Jurk ser vilken stark verksamhet vi bedriver och vill vara med och utveckla den ytterligare. Stödet från Jurk gör att vi kan fortsätta att utveckla vår utbildningsverksamhet där vi framför allt lägger extra mycket resurser i år på våra tränarutbildningar i alla årskullar. Jurk är en perfekt huvudpartner för Sollentuna FK, en huvudpartner som har ett genuint intresse och kunskap om vår verksamhet och som vill hjälpa oss utvecklas under flera år fram över.

Välkommen till Sollentuna FK-familjen Jurk! Läs mer om Jurkbolagens verksamhet på jurk.se.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub