Louise Schillgard ny chefstränare

Publicerad 2018-04-16 11:08
Img 8996
Louise Schillgard välkomnas till Sollentuna FK!
​NYFÖRVÄRV! Transferfönstret är aldrig stängt på kansliet och i dag kan vi presentera ett fantastiskt tillskott till Sollentuna FK. Louise Schillgard tar över rollen som chefstränare för vår dam- och flickfotboll. Louise tillträder sin tjänst redan 2:a maj och kommer ansvara för våra flick- och damlag från F10 upp till damlaget.

NYFÖRVÄRV! Transferfönstret är aldrig stängt på kansliet och i dag kan vi presentera ett fantastiskt tillskott till Sollentuna FK. Louise Schillgard tar över rollen som chefstränare för vår dam- och flickfotboll. Louise tillträder sin tjänst redan 2:a maj och kommer ansvara för våra flick- och damlag från F10 upp till damlaget.

Louise Schillgard, under sin spelarkarriär mer känd Louise "Lollo" Fors, debuterade i damallsvenskan redan som 14-åring i Hammarby IF. Efter det har Lollo haft en gedigen spelarkarriär med spel i AIK, Espanyol, Sydney och Liverpool. Förutom en ligatitel med Liverpool har Lollo även 23 A-landskamper för Sverige på meritlistan och en mängd juniorlandskamper. Vid 27 års ålder, efter säsongen 2016, avslutade Lollo spelarkarriären och har sedan dess arbetat med individuell fotbollsträning och mentorskap i Stockholmsområdet.

Klubbchef Mikael Thorstensson om rekryteringen

-Vår jakt på en chefstränare för dam- och flickfotbollen har varit lång, med både med- och motgångar men i Lollo har vi verkligen hittat den perfekta kandidaten. Hennes spelarkarriär gör henne till en förebild för alla de flick- och damspelare som vill satsa på sin fotboll. Lollo har dessutom en drivkraft att göra något positivt för alla våra spelare och ledare, hon har verkligen visat ett intresse för vår stora och breda verksamhet och viljan att utveckla den. Hon har dessutom utbildat sig inom både kost, fysträning och idrottspsykologi vilket ger henne en bred repertoar.

Vi hälsar Lollo varmt välkommen till Sollentuna FK!

PS. Häng med under veckan, vi kommer presentera ytterligare två spännande nyförvärv till Sollentuna FK:s verksamhet!

Md 4 2
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub