Ny klubbchef klar

Publicerad 2021-02-26 08:00
Lenaw
Efter en gedigen och noggrann rekryteringsprocess har styrelsen gjort klart med en ny klubbchef till föreningen. Vi hälsar Lena Whitman varmt välkommen till Sollentuna FK. Lena har en lång erfarenhet inom främst marknad och kommunikation, hon har jobbat nära fotbollen under många år där hon bland annat i sin roll som sponsorchef på Expressen var med och lyfte Sanktan som varumärke och turnering.

Efter en gedigen och noggrann rekryteringsprocess har styrelsen gjort klart med en ny klubbchef till föreningen. Vi hälsar Lena Whitman varmt välkommen till Sollentuna FK. Lena har en lång erfarenhet inom främst marknad och kommunikation, hon har jobbat nära fotbollen under många år där hon bland annat i sin roll som sponsorchef på Expressen var med och lyfte Sanktan som varumärke och turnering. Lena har även jobbat på uppdrag av Svensk fotbolls alla distriktsförbund med att utveckla Kompisligan, så hon har ett brett nätverk inom fotbollen både regionalt och nationellt. Hon tillträder sin tjänst den 1 april.

Ordförande Stefan Dahlgren om rekryteringen:

- Vi är glada att vi nu efter en noggrann rekryteringsprocess nu landat i denna viktiga rekrytering. Vi har en hög ambition för vår förening och vill fortsätta att utveckla föreningen i enlighet med våra övergripande strategier: Så många som möjligt - Så länge som möjligt - Så bra som möjligt. I Lena får vi en erfaren och engagerad Klubbchef som förutom att övergripande leda föreningen får ett tydligt uppdrag att utveckla vårt arbete inom ekonomi, marknad, kommunikation och tillsammans med organisationen skapa de bästa förutsättningarna för vår fina fotbollsverksamhet och sätta Sollentuna FK på kartan än mer.Jag vill också passa på att rikta ett stort tack till vår partner Proximo rekrytering AB som på ett professionellt sätt stöttat och lett oss genom processen.

Lena Whitman inför uppdraget:

- Det här känns både spännande, pirrigt och kittlande kul! Jag är otroligt glad och stolt över förtroendet att få bli klubbchef över en sån stor och fin förening som Sollentuna FK är. Det finns en bra organisation och ledning och tillsammans ska vi bryta ny mark och utveckla klubben ännu mer!Det finns många intressanta saker och frågor att ta tag i. Mitt övergripande mål är att Sollentuna FK ska bli en förebild inom svensk klubbfotboll, på flera olika plan!Jag har lång erfarenhet av att jobba med fotboll på olika nivåer och i olika roller och hoppas kunna bidra med både kunskap och erfarenhet samt nya idéer. Men först och främst vill jag lära känna klubben och mina nya medarbetare på kansliet. Hälsa på alla tränare, ledare, spelare och alla som är engagerade i klubben samt inte minst våra partners och sponsorer. Personligen blir det lite som att sluta cirkeln. Dels för att de blå löparbanorna på Sollentunavallen var som mitt andra hem när jag kom till Stockholm. Då tränade och tävlade jag för Turebergs Friidrottsklubb. Och dels för att min äldsta son Max spelade för Sollentunas A-lag för några år sedan och då såg jag självklart varje match från läktaren.

Vi hälsar Lena välkommen till Sollentuna FK!

Frågor kring rekryteringen hänvisas till ordförande Stefan Dahlgren på 0708857257.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub