Ny profilguide 2017

Publicerad 2016-10-31 16:04
Best of 2012 adidas header 1
Tidigare i år förlängde Sollentuna FK samarbetet med adidas och Stadium. Till nästa säsong kommer en profilguide med en hel del nyheter för både spelare och ledare. Läs mer här om produkterna och förändringarna.

Sollentuna FK kommer även de kommande åren samarbeta med adias och Stadium kring material till vår verksamhet. Varje år tar vi fram en ny profilguide där våra medlemmar enkelt kan se vilka produkter som ska användas i träning, match och övriga klubbsammanhang. Vartannat år sker fler förändringar av kollektionen eftersom nya produkter kommer till och gamla modeller försvinner.

Till säsongen 2017 kommer modellen som heter Tiro15 att ersättas av Tiro17. Våra träningströjor, byxor, jackor och mycket annat kommer då få en ny design. Profilguiden för 2017 kommer finnas tillgänglig efter årsskiftet via Stadium Teamsales i Stinsen samt vår hemsida.

Är ni redan nu nyfikna på nästa års profilguide och funderar på att göra lagbeställning till nästa säsong, kontakta teamsales.stinsen@stadium.se så hjälper de er med era frågor.

Matchtröjan kommer behålla samma design som tidigare år, från knatte till veteran!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub