Huvudpartners 2021

Ny träningspartner till klubben

Publicerad 2021-11-24 16:43
Unknown
Mind2Muscle blir träningspartner till Sollentuna FK. Samarbetet ska både stötta våra lag i deras fys- och uppbyggnadsträning, men också kunna erbjuda rådgivning och specialanpassade program kring t.ex. skadeförebyggande och rehabträning.

Mind2Muscle drivs av bl.a. Ali Khaldi, personlig tränare med lång erfarenhet från träning och själv fd. hockeyspelare på elitnivå. Träningscentret fokuserar mycket på att deras medlemmar ska hålla sig skadefria och på så sätt aktiva längre. Därför finns också kiropraktorer och kostrådgivare med i teamet.

– Jag vet själv från min tid som elitidrottare hur frustrerande det är att tvingas vara borta pga skador, och att många av de skadorna hade kunnat undvikas med hjälp av mer medveten träning. Men det är minst lika viktigt för motionsidrottare att kunna behålla ett aktiv liv.

En del i Mind2Muscles erbjudande handlar om att göra en sk. screening, för att få en bättre kunskap om din kropps kapacitet. Utifrån den kunskapen kan sedan personliga träningsplaner tas fram, optimerade för varje enskild individ.

– För oss som klubb är det här en enorm möjlighet att både kunna erbjuda kunskap och förståelse kring skadeförebyggande träning, men också en ännu effektivare fysträning, säger Lena Whitman, klubbchef i Sollentuna FK.

Genom samarbetet kommer de lag som är intresserade ges möjlighet till specialdesignad träning utifrån gruppens behov. Dessutom rådgivning kring t.ex. kost. Allt sker i Mind2Muscles helt nya lokaler på Glimmervägen 10 i Sollentuna (Stinsen).

Förutom det laganapassade erbjudandet, kommer dessutom SFK:s medlemmar kunna träna till ett förmånligt pris. Alla spelare får 20% rabatt på ordinarie pris, övriga medlemmar får 10% rabatt.

Mind2Muscle bjuder in till stor öppningshelg den 27-28 november. Förutom deras rabatter till SFK-medlemmar kan du dessutom ta del av deras öppningserbjudanden:

  • Familjemedlemskap för 3 pers.250 kr / månad / person
  • Familjemedlemskap för 4 eller fler200 kr / månad / person


– Att vi lyckades hitta en partner här i Sollentuna som så tydligt matchar våra behov känns enormt bra. Jag är övertygad om att det kommer bli ett långsiktigt samarbete, avslutar Lena.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub