Nya konstgräs

Publicerad 2018-10-12 10:40
Edsbergs sportf lt 7 manna konstgr s
Nuvarande 7 mot 7 planen på Edsbergs sportfält.
Under vecka 42 är det tänkt att arbetet med att byta ut konstgräsen på Sportfältet och Norrviken ska inledas. Först ut är Sportfältet och när arbetet är klart där fortsätter vi med Norrvikens IP. Uppdaterad 24/10: Måndag vecka 44 startar även arbetet på Norrvikens IP.

Uppdatering 24/11: Arbetet på Sportfältet är långt framskridet och nu kommer arbetet med Norrviken att påbörjas måndag eller tisdag vecka 44.

Sedan länge finns beslut och finansiering från Sollentuna Kommun för att byta ut konstgräsen på Helenelund, Sportfältet och Norrvikens IP. Helenelund blev klart under augusti och nu är det dags för Sportfältet och Norrviken. Först ut är Sportfältet där arbetet är tänkt att påbörjas redan nästa vecka. När Sportfältet är klar går arbetet vidare till Norrvikens IP. Nedan ser ni en preliminär tidsplan där förhoppningen är att båda planerna är klara innan vintern. Förutom att byta ut konstgräsen är det även vissa arbeten med att laga staket samt att skapa kringytor som är lämpliga för skötseln av konstgräsen.

Frågor kring träningstider och hur dessa arbeten påverkar våra lag hänvisas till vår kanslichef christian.greus@sollentunafk.se.

För övriga frågor om konstgräsen kontaktar ni klubbchef mikael.thorstensson@sollentunafk.se.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub